[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1203)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Keria:放假的時候可以不怎麼關心英雄聯盟,一天不落每天都要出去,世界都變得廣闊了,作為人來說感受到了更多,拋開職業選手的身份,作為人來說,所以說是好事,我覺得這就是成長吧,所以以後我想過不一樣的人生,現在回顧以前,感到羞愧的時刻太多了,我覺得我以前活得並不好。
下 仲有得買?
老實講 佢同guma成日講埋啲咁既野真係有啲煩
有無人知道worlds幾時開飛
BLG 2 0 R7
GG 1 2 GAM
BLG 2 0 GAM
BLG advanced
GG 2 0 R7
GG 1 2 GAM

G2 2 0 LLL
PSG 2 1 DFM
G2 1 2 PSG
PSG advanced
DFM 2 0 LLL
G2 2 1 DFM

GAM 2 3 G2
G2 Advanced
叫春duo
其實我覺得兩個都唔係幾似
K依家變得似smk 原神 一放工就開始唔理啦
G講親嗰啲反而都係翻工同比賽嗰啲嘢

其實睇得出隊內地位 一個唔使擔心冇飯開 一個隨時要執包袱走人
最近
Smk 原神講既野無乜叫春feel
可能大家睇嘅嘢重點唔一樣啦 我唔覺得keria喺度叫春
我個注意力係頭嗰幾句就係放假嗰陣時唔打lol個世界變到好廣闊
就好像smk原神當翻工咁 一放工就完全唔理
覺得bo5雙敗刺激過小組賽計分
bo1有時有驚喜 bo5多數無
GUMA 係網上面比人屌得多先咁JA,歷天怪應該小D比人屌
但GUMA FINAL算打得比較其他人好都咁佢自己覺得唔抵JA
佢講過退役唔會再接觸lol,除非dk搵佢
其實原神理 只不過用另一啲方式(e.g.睇vod 選手rank replay 捉習慣)
同埋佢形象好似成日放工走去玩手機game先畀人誤會

smk就真係近排冇熱誠
但近幾日有rank game馬拉松
guma係表達得差啫
佢唔係呻拎冠軍冇意義
係呻自己打得幾好都冇人欣賞 一打得唔好hater就會捉住黎鬧

keria個feel就真係似團火熄咗
(但係決賽表現咁 算係佢自己攞嚟)
Drx skin 有消息未
好想知有冇草泥馬
keria呢個season我真係麻麻地佢
REGULAR係威係勢 LCK將佢捧到上天而佢本人亦都覺得自己好撚勁
但一打FINAL即刻縮返入去
應該再下一set新skin就係啦
上年好似係5月,差唔多了
一打得唔好hater就會捉住黎鬧
Kingen Zeka
u .....
t1同shg個fan meeting笑死
將打得好唔好同自我價值扣得太埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞