[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1203)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
而且佢成個 Spring Season 既表現同埋數據都唔突出
Peyz進步神速 Viper負重訓練 牙尺又係FMVP
Deft子又係上年Champ Guma乜都冇 對比下個gap 好大
Just in case anyone (like me) is curious
+ When entering the national team, it is said that you will receive a 'Participation Consent' through your team to seek the consent of the player in advance. Players playing in overseas leagues are the same.
牙尺上年講左唔想打 今年又想打了
因為已拎左最想要嘅lck champion
上面3個都有世界冠軍
peyz就啱啱踩住你攞spring
fmvp得9%
公道講句 top4點都有kiin份
Chovy仲高%過Keria小癲
guma慘到

beryl憑咩入選
點都最近狀態行先先正路
仲j歷史?
一個split打得差就連初選都唔入得?
唔講冠亞冠,上個世冠只係半年前嘅事
睇完唔明,即係經dc入game?利伸用dc淨係用語音
咁多人撐Doran
今晚G2 無人講
打走mad pls
Mad最想g2贏
vit打邊隊都要輸
法王無希望
MAD打贏G2入MSI機會仲低咗
因為一定要贏VIT + BDS先出到,反而打輸咗就可以靠G2贏到尾
成個連登得我支持mad?支持Elyoya Hali
2023 doran>2023 kiin
是, 佢尋晚撚到台仔一棟都冇, 話後悔早知留VOD
尋晚佢有場李星打野, 上路隊友樹人打對面賽恩
見上路要幫解兵線, 就順住刷怪路線再上去解
點知上到去樹人係咁叫佢走 叫佢唔好上黎
最神奇係佢自己已經冇曬狀態 條兵線已經爛到冇得食 明明自己有TP又留黎煲湯
前十分鐘已經輸緊幾十CS (應該演員黎)
之後下路AD又on99咁成日唔等佢就直接打交 比人地打野到先殺曬
樹人就開始煽風點火, AD又真係受落, 話自己1100分 直到完場都仲嘴緊pretender唔識玩打野
而其實pretender成場都冇點嘈過交

完場後pretender睇佢profile, 見條友係main三娜, 但場入面就話自己main AD
睇得出係代打, 就add佢fd同佢激烈討論, 條友又真係accept friend
一望之下, 仲要個status寫住 "陪玩, 洗分 私"
pretender開埋RP會反駁番個AD所謂打野唔識玩嘅play, 隻AD睇完話 "原來這波我看錯"
又用中文話 "你真係以為我唔識高端嘅人? 我而家就問下人到底你係邊位代打"
最後玩左佢15分鐘左右, 最後個台仔淆底, 道歉收場, 因為自己身有屎驚被搞大件事之後鎖帳
係J歴史嘅話應該出呢個陣
IMPACT
PEANUT
FAKER
DEFT
COREJJ
仲要pretender連字都懶得打
打左幾句字 直接比twitch link
直接轉用中文講野
個台仔入左去睇台 一路聽佢講野再打字回應
roundd1 你唔使起哂鋼嘅
最尾beryl真係有份去杭州再屌都未遲
初選嘅標準係近兩年成績
咁過去兩年入過msi/world final嘅未退休韓國人基本都有份
法王去完na好廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞