[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1203)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
兩邊都賣笑
好撚垃圾 玩坦又廢 鬥士吸完奶又無damage
nisqy隻酒桶招大洗左成場地板都有得贏
最慘係Vitality係打爆mad lions
但vitality比BDS炒到仆街
好似係佢pocket pick
lec除咗nuc有邊個好過佢
打咩?
bad lions
MAD都算損人不利己 不過贏晒G2 VIT BDS出MSI都好令人信服嘅
YIKES比CAP屎同化哂
變左JANKOS 2.0
Winter+spring Yike玩得最好就係玩啲野核然後caps做狗養肥佢 但一玩啲坦/開戰英就變咗on9仔
但caps 成個spring都係craps 線又輸 跑線又跑唔郁 加埋啲中風操作 G2成個spring都係靠Hans係到舉重咁濟
依家係咪要驚G2 MSI嘅表現多過驚MAD
broken brain + 鍾意逆meta玩垃圾英
唔睇好
仲有Caps今季underform得好誇張
Yike champion pool又太窄
bb就...條友打線咁廢唔應該玩akshan jayce fiora呢啲
MSI都係靠下路舉重算
bb打團都廢啦
Teddy:
Q:去年可能是你過得最艱困的一年。你覺得呢?

A:去年真的很難熬,我的情緒也很負面。我覺得無論我有多努力,都不會有效果,所以我
變得很喪氣。這對我來說真的很艱難。現在經過一些休息後,我能帶著更積極正面的心
態去打比賽。

某E字頭做JG
就知點努力都無用
某A字頭做AD
就知點努力都無用
某F字頭做中路
就知點努力都無用
真 最近打親決賽都輸 又唔識玩zoe 唔似我fly識得急流勇退
法王perkz駕崩
頭先睇呢個post

https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1682127898.A.9B6.html
原來自從真。史一AD Bang子話嬴到悶之後, T1都冇拎過國際賽冠軍
觀眾總是說些有的沒的
彷佛沒人關心我(Guma)的付出
宙斯閂咗ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞