[KPOP] K-POP 2023討論區 (20)

1001 回覆
4 Like 32 Dislike
今日音銀預錄100個人都唔知有冇唔係霉係乜
選秀團黎講真係完全唔合格
ONEIT都有平行宇宙
話你post都搵唔到似弱智呀
Flash
WEi咪幫到你
點比得上?X1貢獻好大,冇佢哋,我點由東涌搭去博覽館?
Bye bye bye
[新聞] 四代女團兩大美貌山脈同框 粉絲眼睛好忙

媒體名稱:娛樂星聞

新聞連結:https://tinyurl.com/459fmv8u

新聞全文:

IVE近日回歸登上音樂中心宣傳新歌,在訪談環節與剛接下主持棒NMIXX Sullyoon同框,成員張員瑛和Sullyoon的美貌,被網友們譽為四代女團第一美女大PK。

兩人的頭身比都像漫畫少女一樣夢幻,小小的臉蛋和纖細的身材,大大的眼睛,白裡透紅的肌膚,讓粉絲們感歎。兩位美女出現在同一個畫面的時候,都不知道該看誰了眼睛好忙啊!真的都好漂亮~而且也是不同的類型,Sullyoon就像精美的陶瓷玩偶,而張員瑛則是完美的芭比娃娃,有粉絲表示Sullyoon的臉真的好小,居然比員瑛還小,令人驚訝!而員瑛腿超長腰線超高,比例真的很驚人,兩位美女不愧都是KPOP粉絲認證的四代神顏代表呀!

原來係真喎成家仲中國人過中國人,用中國人身份去到韓國呃飲呃食
張元英唔食泡菜識用筷子原來係咁
真係好痴線其實 冇整過泡菜
等於移民去美國 thanksgiving 成家冇整過火雞 仲要韓國人日日要食泡菜
IZ*ONE IVE唔係日韓女團係中日韓女團
我都係One it 🥲 見到而家mnet 改過個名完全當冇事發生就登X1班仔仔慘🥲🥲

好掛住X1 🥲

世一

我愛💗Karina

以為Wendy
笠Ching唔見咗幾日去咗邊
大家都節哀順變緊
但我唔識個位已故的人
冇野可以講

仲有我係

LOVE💗CHING

都係叫返笠啦
我真係講唔出口
笠💓CHING
Lm
獨家:“出道8週年”OH MY GIRL今日將驚喜發行新曲

據多名歌謠相關人士透露,OH MY GIRL將在迎來出道8週年之際的22日,驚喜發行新曲並作爲禮物送給粉絲們。此次新曲是包含組合對粉絲們愛意的FANSONG,將以單曲的形式發行,預計不會有特別的放送活動。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞