[KPOP] K-POP 2023討論區 (20)

1001 回覆
4 Like 32 Dislike
其實mnet幾時醒覺冇咗produce個光環之後根本紅唔到
開始審美疲勞仲要俾人搵到造馬造得咁明顯 邊個仲真金白銀買嘢落去支持
本身都玩爛晒
今次比大陸人做C位
柒上加柒
韓國人唔係傻
屁孩金髮後大解放
可能見到小婷錳車邊都有咁多中輸未想試下比大陸人centre 到時中輸一百萬
點解車汪做到人氣no.1
D人食開屎
Karina係同天生idol爭一二位既人
十年先出幾多個啊
produce系列個陣都叫出好多高質 有星味,姜丹尼爾 金世正 Somi 請夏 元瑛 Sakura ; planet系列真係冇, 男版就得成韓彬 冇啦
因為真係正 我fd冇睇k-pop 見到相都話好正問我咩名
唔係櫻花人氣高啲咩?無論係IG follow數定銷量都贏哂喎??
利申:唔熟Le團
喺咁咀落條頸度
剪短頭髮成個人仁到癲
H榜歷代Solo歌手首日銷量紀錄

① 閔玧其《D-DAY》1,071,649⬆️
② 樸智旻《FACE》1,021,532
③ 林英雄《IM HERO》940,624
④ 金智秀《ME》876,249
⑤ 邊伯賢《Bambi》760,154
⑥ 金碩珍《The Astronaut》700,954
⑦ 邊伯賢《Delight》626,779
⑧ 金南俊《INDIGO》553,770
⑨ 李燦元《ONE》499,789
因為佢最仁
yena獻身
櫻啲中飯反而癲
無計啦 某人唯一一隻練得熟小小既舞
P1X3L Marco同George都鍾意金采源
畀佢睇下呢啲相
3件都係屎
IVE我最喜愛成員選舉
https://lih.kg/zGcqNHX
#189 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞