[KPOP] K-POP 2023討論區 (20)

1001 回覆
4 Like 32 Dislike
RIP
rip文彬
秀雅take care
RIP
rip
之前見兄妹檔 估唔到最後咁…
起身嚇親
Rip
似過勞
rip
世事無常
RIP
無論係咩原因,都極度震驚,rip
同埋公司安排嘅殺人行程都好有問題
特別係暈到都上唔到機都剩係快測?無做body check?
定只係嗰日嘅聲明翻譯錯誤?
又諗如果無續約,改簽一間無咁chur嘅公司
就會無事呢?
不過都無如果
Rip
之前幾鐘意睇佢地兄妹檔
cls
又唔好咁講,安俊英同其他吸血鬼都未死啦
唉,rip
ASTRO文彬去世…車銀優,在衝擊中從美國緊急回國
組合ASTRO成員文彬於19日去世,享年25歲。
突如其來的噩耗讓經紀公司和成員們大為震驚。 特別是身在美國的車銀優一聽到噩耗就立刻開始準備回國。
Rip
Police believe that Moonbin killed himself, as they found no evidence of foul play. No suicide note has been found.

"We understand that Moonbin was living alone at his home," said a police officer who asked not to be named. "Although we believe that he killed himself, we are also considering conducting an autopsy to determine the exact cause of death."

搵唔到遺書但又覺得係自殺
到底現場仲搵到啲咩?
一陣可能連屍都唔驗

https://m.koreatimes.co.kr/pages/article.asp?newsIdx=349396
收吓把口啦 你唔鍾意大可以去睇lightsum ,
點唔鍾意金采源攞第10名都好,罪不至死
死邊個都唔好啦
【新聞】VICTON與IST娛樂合約到期…成員們暫時將在各自的位置進行個人活動

組合VICTON的部分成員離開所屬公司,組合活動將結束,成員們暫時將在各自的位置進行個人活動。

20日根據體育首爾的採訪,VICTON(韓勝宇、姜昇植、林勢俊、都韓勢、崔秉燦、鄭秀彬))與所屬公司IST娛樂結束了7年的合作,專屬合約到期,將出現在FA市場。 與所屬社IST結束了七年的同行,專屬合約到期。 據悉部分成員經過長時間的討論,決定不續約就此終止合約,只有部分成員留下。

至此,VICTON結束了7年的活動而解散。 但是成員們對組合的感情與眾不同,預計會維持組合名稱,繼續與粉絲們溝通。 雖然離開了公司,日後在各自的道路上也將相互支持、支持、維持溫暖的關係。
佢笑得嚟好有感染力
好陽光
就咁走咗….

我唔係Aroha我都好愕然好唔開心
條link title 仲寫埋 apparent suicide
apparent 係邊能個講😅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞