[SPUNK] Apink (96) 12週年快樂 앞으로도 에이핑크, 앞으로도 판다

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
新Apink公司同YG deal唔得?
Bombombom
其實點解停
退團都絕啦
咁我覺得又無得咁講 話哂都叫續過一次約 如果真係絕可能7年都未夠就走咗

當然退團無人開心 不過我都支持個人選擇 起碼佢唔係一退團就切斷哂關係
我估可能搵channel新方向?去到樽頸位,停一停再搵新方向發展個channel都好嘅
拍mv嘅vlog演唱會vlog
感覺仲有好多片拍咗未岀
講到好似真係開公司咁

ist都傾唔掂 佢哋自己開咪仲難
同意,始終佢自己有更想做嘅嘢(演員),fans都想睇到佢做自己鍾意做嘅嘢嘛當然都可能有人話可以唔洗退團掛名咪得,但我地都唔知yg同ist中間點deal退團一定冇人想睇到,但女神封手寫信都寫佢會繼續做最忠實嘅Panda,亦都做埋Horn先退,都算係好好架啦
真係開先算俾地b佢地見到又笑鳩panda過度聯想
所以ff有一日見到同台/同場演出或者喺節目見到佢地一齊出演機會仲大啲
唔退團掛名係得 都行咗差唔多一年 本身都好地地 突然間要退團就一定係發生咗啲事 可能係公司問題
感覺YG呢啲大公司好難同佢deal呢啲條款
鳩估,應該真係關閪女人事件搞到cb delay女神推劇,yg咪唔想再有同類事件影響自己公司安排,所以咪要咁
一定啦ist中小型公司冇乜牙力同yg deal
https://youtu.be/uZbTG2VOtfc

星期六比較休閑
看鄭恩地的改變
Bombombom 停咗
會唔會停一世
快啲俾地B見到
幾時有消息
驚係佢哋分開發展 然後講forever Apink
佢間唔中都停架啦
ching講完on9野未
想r水吹都唔洗咁
佢地都叫panda比d信心apink
我新粉
真係第一次見佢聽
普普普同夏包YT都有搵經理公司幫手run同plan content
同經理公司唔續約就停一停
講YouTube 地哥YouTube 先神奇 睇setup似係請自己朋友做剪接
停左咁耐無更新 但係又話錄左好多content 無放出黎 唔知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞