[SPUNK] Apink (96) 12週年快樂 앞으로도 에이핑크, 앞으로도 판다

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
係呀 雖然細公司資源小 起碼盡量平均分配+ staff 有人情味舊年初普出小分隊真係surprise 本身紅個陣出變咗依家先出叫做唔話得
唔知港場個diary要等到幾月呢
6月啦
瓏瓏單嘢係真係幾好
個人覺得初普本身應該會再早啲出
如果唔係金八婆
刁你媽都會早啲…
咁娜恩都可以一齊CB
分分鐘唔洗走…唉
個閪女人真係蝴蝶效應
啱啱youtube music彈左secret出嚟,loop左半個鐘
93 line 會唔會搞fans concert
有Bombombom 又有地B
應該唔會啦,相信下次都係全體con
Live band concert
娜恩走其實係遲早嘅事唔講showtime嗰陣,睇番18/19 同20/21 fan meeting 啲vcr片佢嘅reaction已經差好遠,嗰一兩年佢哋發生過咩事冇人知,但明顯冇心留喺度佢同其他5個都越嚟越生疏我感覺最後嘅時光佢留apink喺佢嚟講只係一個責任多過唔捨得
南珠三餐都未岀,ist:唔急
CLS 以前同個朋友傾,
我話100% 娜恩走先
然後應驗
快啲出
我呢幾日睇番6期fanmeeting 啲vcr,娜恩都仲係好投入咁拍攝,但再之後嗰啲VCR已經唔同哂feel我覺得佢同其他成員冇心結嘅,只係覺得自己係時候跳出女團呢個框架
ist: 慢慢啦珠女你出先 南珠三餐出完我再出
同事你快咗, 等埋bombombom岀咗先搞啦
找咗夏日的初春先啦
Chobom FM都冇香港份
6期19年??如果咁早就想走pink eve唔會玩到咁開心啦
我認同娜恩走係遲早既事 但係唔太同意個幾年冇心留係到
直心,我唔介意雙恩多嘢做啲,根本上無完全平均工作,邊隊都係咁

至於無某某dancer, 其實關佢地團魂事多啲,除左蝦係團霸,其他地位平等

以前 plan a 最抵鬧放養,ist最多做柒事,例如瓏早左生日
Idol 係韓國地位好低,又多新人出,想轉型好正常,不過apink一年有幾多活動呀

如果話 showtime已經有嘢,咁 I’m so sick又幫蝦搞生日搞得咁落力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞