[SPUNK] Apink (96) 12週年快樂 앞으로도 에이핑크, 앞으로도 판다

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
熱鬧左幾個月 可能又靜返一排
https://weverse.io/apink/live/4-117401992
Btw 29分鐘嗰陣聽到瓏講「老公/老婆/親愛的」
(啲留言問엽기 오뎅嘅簡稱係乜 引佢哋講엽오 音여보
之後波都有講
刷melon
等最新續約消息
Victon 除咗入伍相關個三個成員 另外三個成員離開ist
琴晚喊左成晚之後今朝見到呢個消息又喊多次...
可能因為佢地都有出道團綜?咁個陣小女友都係個約早左完既
日常講一句:ist正一垃圾
=入緊伍聽唔到電話辭唔到職
唔係唔辭 只係未辭
係打唔到電話俾公司話唔續約
Apink has postponed their scheduled fansign event, and expressed their deepest condolences on the news of Moonbin's passing.

無記錯係同一間大學
夏榮好似都有同車銀優合作過🤔
Lm
隔離post見到依個行程覺得好癲
北美落南美都係隔一日
都唔係既
好多女團一樣係細公司但都彈得起
係個點經營個後續戰力姐
ist都叫捉到鹿識脫一隻角
momoland間公司,爆紅2首歌跟住玩到又欺凌又解散
其實我反而覺得ist呢間公司算係咁
首先apink出道左7,8年之後,仲肯陸續比蝦珠solo,瓏波組小分隊
我諗比着其他公司,以當時apink個人氣未必會再肯放資源落去個人到
第二就係ist對於每個成員比既資源都算平均
娜恩恩地多d無野好講,ist唔使搵食咩,但其碼唔似其他公司做到泫雅/秀智與她的dancer先
ist最多話佢廢,比唔到更多既資源apink,其他黎講算唔差啦
仲有瓏單野處理得唔錯
雖然成日話公司垃圾,但太多更無人性嘅公司
初瓏單野處理唔錯,反應快同埋立場堅定
所以無咩資源我都係鬧兩句就算
但係始終細公司女團以我印象Apink 第一隊紅 之後好似已經係gfriend
當時I’m so sick 可以彈返起真係好開心 好多女團一轉型就收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞