[MOOMOO]MAMAMOO討論區[63] 丁輝人0417生日快樂!行程富人MMM&最新女團MMM+繼續大發

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
尋日去左睇預錄,丁輝人靚到癲左
可唔可以發展下新歌感想
主打個人覺得好有輝風格
如果就咁聽音源make me happy>in the mood>water colour
睇埋舞台 in the mood >make me happy> water colour (純粹個人意見)btw 可以期待另外一首side track 好鬼正 尋日佢唱live正到癲
想問下有無人知今次港場主辦係邊間
mifashow
聽落好抒情歌feel
但無可否認輝仔把聲真係好岩唱抒情歌
早幾日聽分手吧同咩機智醫生生活個ost就好鐘意
未聽過 睇佢個page好似無乜搞過線下演唱會咁
溫拿
屌佢老母 垃圾團飛
00分開放google form 同00分先計數收單唔撚一樣下話
識唔識中文字呀
要人一路refresh ig page 等岀google form
又冇話明00分前交唔計
58分見link即交啦下話
早十分鐘一路refresh都買唔撚到呀

你班搞手搞到團就自己坐第一行
岀色

公售見唉
預左搞手霸哂最前個幾行架啦
不過我係搭正00分一refresh就出google form
1分鐘就填完最貴個隻 諗諗吓隱陣起見都係填埋最後個隻
個陣05分見仲有得填
不過最後佢淨係叫我找1580張飛條數
我諗啲飛應該5分鐘內已經full撚哂
覺得佢特登做隻符合返swf比賽既歌
好似mamamoo+隻badaboom咁
不過我都覺I love my body都係靠華莎唱功先好聽d
希望之後d歌會無咁jessi/hyuna feel
有無人需要1580團飛?
I love my body前面聽好有Meghan Trainor style
一去到副歌段就黑人問號 之後D節奏又loop過
屌 成件事本來就係一場鬧劇
之前唔知睇邊度comment話告黑金個團體只係睇唔過眼佢可以咁紅
如果咁都告得入真係國際笑話黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞