[MOOMOO]MAMAMOO討論區[63] 丁輝人0417生日快樂!行程富人MMM&最新女團MMM+繼續大發

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
可能只係冇繼續科水cover件事啫
不過平時rbw係真on9+仆街㗎喇
MMM本身已經係9成都係女fans既女團
傷害性比其他女團已經低好多 黑金既話就幾乎無傷害性咁濟
之前twitter睇過MAMAMOO演唱會既觀眾年齡層性別數據
8成係女 20-30歲佔最多 之後30+
低過20歲同大過60歲反而最少
同意你第二句
但係其他三個難講,佢哋多激進女友飯
輝可能好少少咁
黑金好似自己都係節目入面講過話追左男友一年,唔知係咪呢個
如果真係一齊五年,希望佢幸福
我睇頭場企位見到兩個似4-50歲媽媽級人馬一齊入場
睇得勁開心咁 好正
真心唔明啲人追星追到咁毒有咩謂
係完咗合約先冇再保護藝人
都唔關rbw事,要爆料都唔係咁爆啦
Rbw係韓國咁多閪公司嚟講
都算唔錯,係衰on9 marketing
反而覺得倒追1年+拍5年都無穿煲先好野
而家諗返分分鐘人生酒館就係講緊同現任點一齊
He was my first and last love
仆街
仲要係初戀黎
型到 個announcement
依D味就係MARKETING 正係簽約都型過人 個頭開得幾好
入PSY
真係簽佢
祝華莎喺到會成功同滿意過喺RBW
Marketing做得幾好但同時好擔心變到好似Jessi同HyunA咁
Jessi臨完約前兩個禮拜先係節目被踢爆佢攰到要成日吊鹽水

咁樣簽
韓國好多公司都有過勞問題 mamamoo係rbw果陣d行程仲誇張啦 同埋jessi咁博命出歌之外仲要主持綜藝 幾日唔訓 點有時間抖 希望psy快d寫番首歌比華莎comeback
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞