[MOOMOO]MAMAMOO討論區[63] 丁輝人0417生日快樂!行程富人MMM&最新女團MMM+繼續大發

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
終於有英文字幕
似流料多
先唔講輝仔個老細坐緊監
一般開個人演唱會都會韓國本土優先 點會咁快開海外
佢地恨睇恨到傻左,之前仲傳傾緊My con澳門場
呢間公司唔係第一次中流料
Ailee離開之前又係試過一獲
以為P圖黎
原來係堅
近排煲緊佢地出道初期上不朽的名曲D LIVE片
真是好好聽 想像唔到佢地先出道得個1年貨仔
https://youtu.be/YJfC23ZZjNw
個個都走喎
Hyuna同jessi都一完約就走

不過都無咩選擇,三大個d唔會簽
細少少就bpm, aomg, antenna
寧願aomg
果度多熟人 啲style又夾到
P社而家好唔掂喎 希望只係簽short contract
其實最好係竹馬兩個一齊簽第二間經紀公司 佢地兩個份約都好似差唔多時間
輝仔間野感覺麻麻地 除左make me happy之外都見唔到有咩個人活動
當然唔排除輝仔只係想work life balance
PSY呢類控制狂其實好難同黑金夾
JYP d frd Jessi都頂唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞