司徒夾帶偷文拍片整合 想大家巴絲幫手

1001 回覆
1493 Like 8 Dislike
留名睇條仆街收皮
行動升級!!!
各位洗埋viutv係真pk個post
目標要令佢連job都無得接,連唔係佢fans嘅人都知乜事
facebook.com/ViuTV
行動升級!!!
各位洗埋viutv係真pk個post
目標要令佢連job都無得接,連唔係佢fans嘅人都知乜事
http://facebook.com/ViuTV

有冇外國巴打

頭盔
如果將佢啲全部download 再用第二個ac upload 係唔係犯法?係既大家都唔好咁做
依條濕鳩佬,成日拍鳩埋晒啲閪片以為好好笑
Piss
份人咁撚狗因住剩低嗰幾條毛仔都甩埋啊
我知你係度ga司徒白帶
我覺得佢係作者黎。佢出得個post又唔cover個名又唔quote返來源。以佢平時成日戴哂頭盔既性格,有理由相信係佢寫既

然後係LIHKG開PO屌返自己轉頭

弱智就死撚開啦

寫咁大段野黎話俾人聽自己係on9
小妹跟樓主說聲加油
唔係打假波都唔記得香港仲有足球業
push
雖然佢係垃圾,但關波台撚事,波台個個ching都虐打老婆😁
雖然佢係垃圾,但關波台撚事,波台個個ching都虐打老婆😁

btw幫推😂
佢fb果個whatsapp號碼係邊個黎 roy
賤到
呢條友一向都係噤
我覺得佢係作者黎。佢出得個post又唔cover個名又唔quote返來源。以佢平時成日戴哂頭盔既性格,有理由相信係佢寫既

然後係LIHKG開PO屌返自己轉頭

弱智就死撚開啦

寫咁大段野黎話俾人聽自己係on9

狗都有打手
定係佢就係隻狗
有一個負皮
你班友釣厹就咁落力,而家我地有巴打比人偷post當自己橋仲拍埋片,係有心想幫忙既就推大件事佢,要佢仆街為止
你班友釣厹就咁落力,而家我地有巴打比人偷post當自己橋仲拍埋片,係有心想幫忙既就推大件事佢,要佢仆街為止

呼籲各位唔好睇佢
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞