司徒夾帶偷文拍片整合 想大家巴絲幫手

1001 回覆
1493 Like 8 Dislike
條仆街又出post

已屌

繼續屌
條仆街又出post

已屌

屌呀

而家人地原作者開po指明唔鍾意
搞到佢比老婆發現呀

平時高登/連登既改歌POST都係無問過原作既意願嫁
一方面又反對網絡23條一方面又屌柒人二次創作

而家係條撚樣改都唔改只係將篇文影像化
無問過作者之餘
最重要係當係自己作仲開post話自己好幽默呀
佢有冇專重過原作者呀

其實問一句都唔係好難姐 但佢一粒字都無改過 佢咁叻佢自己唔拍?仲可以用創作人黎厄飯食?之後就當自己原創先嘔心 cap張圖有意思咩?起碼都擺原link呀
其實件事我無損失 但俾我老婆知就捐失大

無問過作者之餘
佢有冇專重過原作者呀

反對網絡23條支持二次創作唔等如支持條撚樣將人地嘅嘢當係自己喎
Tag番原作者俾番條link好難咩
擺到明鬼撚鼠鼠偷橋啦

撈油水死全家

推到佢道歉

一人一留言洗佢板+ 檢舉

條垃圾一方面無視我地另一方面係咁開新post,企圖淡忘呢件事,同之前手法一樣!

我地要堅持同佢鬥落去,佢一開新post就洗佢板

大家比d誠意出黎,正係幫手推呢個post同正評係唔夠力架,而家無人識我地呀,俊?邊撚到俊呀!

要做到好似隔離釣厹post咁屌爆佢,一定可以令佢跪底既

咁樣黎輸比個垃圾youtuber ,以後咪話自己係連登仔

推到佢道歉

一人一留言洗佢板+ 檢舉

條垃圾一方面無視我地另一方面係咁開新post,企圖淡忘呢件事,同之前手法一樣!

我地要堅持同佢鬥落去,佢一開新post就洗佢板

大家比d誠意出黎,正係幫手推呢個post同正評係唔夠力架,而家無人識我地呀,俊?邊撚到俊呀!

要做到好似隔離釣厹post咁屌爆佢,一定可以令佢跪底既

咁樣黎輸比個垃圾youtuber ,以後咪話自己係連登仔

根本條撚屌就係睇死連登仔屌幾日就收口[/b]
佢又輕鬆過骨
一人十留言!!!
到底有幾無恥先可以扮無事繼續開po
屌你老母屌到變秒經

無問過作者之餘
佢有冇專重過原作者呀

其實問一句都唔係好難姐 但佢一粒字都無改過 佢咁叻佢自己唔拍?仲可以用創作人黎厄飯食?之後就當自己原創先嘔心 cap張圖有意思咩?起碼都擺原link呀

仲有一樣就係我唔想用我既事去幫人賺錢 基本尊重都無
仲叫乜野創作型youtuber
大家記得angry埋
大家記得angry埋

angry係有咩用

無問過作者之餘
佢有冇專重過原作者呀

仲有一樣就係我唔想用我既事去幫人賺錢 基本尊重都無
仲叫乜野創作型youtuber

撈油水死全家
百屌成材
大家記得angry埋

angry係有咩用

表示連登仔既憤怒
上ali件事唔夠人唔夠堅持
今次唔好縮啊
建議下post頭放返條撚樣fb link
想去屌柒佢但又要上fb 揾
search完on99 fb 又以為我好撚想睇條垃圾啲post
如果有link方便巴絲過去屌柒佢就好喇
建議下post頭放返條撚樣fb link
想去屌柒佢但又要上fb 揾
search完on99 fb 又以為我好撚想睇條垃圾啲post
如果有link方便巴絲過去屌柒佢就好喇

真係專登入去屌
上ali件事唔夠人唔夠堅持
今次唔好縮啊

Ali係咩事 我見識小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞