司徒夾帶偷文拍片整合 想大家巴絲幫手

1001 回覆
1493 Like 8 Dislike
二次創作都唔比? 以前大把潮文都係咁拍成片 所以我都支持快d 通過版權條例

爬文啦,屌你都費鳩事

而家直程係偷野呀
二次創作都唔比? 以前大把潮文都係咁拍成片 所以我都支持快d 通過版權條例

作者出左聲話唔比

先唔理作者俾唔俾
拍完落返credit是常識吧
<span style="color: orange;">打老婆巴打仲係唔係到?準備定開post(2)既資料同諗定個好d標題</span>

我無電腦係手,排唔到版

有無人準備定?

作者出左聲話唔比

先唔理作者俾唔俾

乜撚都搵二次創作做擋箭牌

作者出左聲話唔比

先唔理作者俾唔俾

乜撚都搵二次創作做擋箭牌

佢而家係當原創呃人呀

作者出左聲話唔比

先唔理作者俾唔俾

依次認同你

作者出左聲話唔比

先唔理作者俾唔俾

依次認同你

你搵到未姐
集中屌呢個!

https://www.facebook.com/szetosifu/posts/1306692876043529
最新既post

傳送門[/quote][/quote]

你重繼續送ctr 同 active user 比佢?

夾帶, 你知唔知「恥」字點讀?

先唔理作者俾唔俾

依次認同你

你搵到未姐

唔搵啦
相嗌唔好口

撈油水死全家

撈油水死全家

拍成片唔係問題 問題佢扮到自己創作
而家作者出到聲話唔鐘意/唔比 都唔出黎解下話
仲要扮睇唔到
一人一留言洗佢板+ 檢舉

條垃圾一方面無視我地另一方面係咁開新post,企圖淡忘呢件事,同之前手法一樣!

我地要堅持同佢鬥落去,佢一開新post就洗佢板

大家比d誠意出黎,正係幫手推呢個post同正評係唔夠力架,而家無人識我地呀,俊?邊撚到俊呀!

要做到好似隔離釣厹post咁屌爆佢,一定可以令佢跪底既

咁樣黎輸比個垃圾youtuber ,以後咪話自己係連登仔

屌成千鳩幾個讚
最新個post就得幾十個留言
屌你老味d讚買返黎嫁?
千幾條友讚完又出返去打飛機???
入黎讚完唔入埋fb屌,懶撚到你地
真係屌你老母無讚都無咁嬲
比d火黎

條垃圾一方面無視我地另一方面係咁開新post,企圖淡忘呢件事,同之前手法一樣!

大家比d誠意出黎,正係幫手推呢個post同正評係唔夠力架,而家無人識我地呀,俊?邊撚到俊呀!

得果廿幾條友圍爐洗版都叫洗
屌無眼睇
利申:係廿個其中一個
比啲火佢睇下啦

得果廿幾條友圍爐洗版都叫洗
屌無眼睇
利申:係廿個其中一個

冇眼睇x2
&lt;span style="color: orange;"&gt;打老婆巴打仲係唔係到?準備定開post(2)既資料同諗定個好d標題&lt;/span&gt;

我無電腦係手,排唔到版

有無人準備定?

我都無電腦 有無巴打幫手開
到底千鳩幾個讚完出返去既人做咩鳩?
出緊去司徒夾帶屋企排隊等屌佢老婆?
條龍去到邊呀???

撈油水死全家

仲要扮睇唔到

佢仲要唔止呃Like 係呃錢呀 屌佢老母

撈油水死全家

仲要扮睇唔到

依家直情係抄當自己野
2次創作係佢有改野
佢改左乜9?
隻甲由呀?仲要話多粗口 我真係屌你個西

撈油水死全家

仲要扮睇唔到

咁就抵屌啦
懶撚到咁?貼曬link都唔入埋去屌???
星期日都要開工ot到十點?????定個個有女忙著屌西??
而家又唔撐二次創作喇?🤔
人手置頂
而家又唔撐二次創作喇?🤔

關2次創作咩事?依家係未經同意盜取呀
即係偷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞