司徒夾帶偷文拍片整合 想大家巴絲幫手

1001 回覆
1493 Like 8 Dislike
千三個好評
但無人幫手屌閪
免費閪都唔屌
又有新POST啦各位 做野啦
屌足成日好攰呀,大家幫下手啦
幫手推
新post屌左
屌左
屌左
都幾撚唔要面
咁多人留言屌都當睇唔到
都幾撚唔要面
咁多人留言屌都當睇唔到

香港人就係好易淡忘 佢就係睇中依一點

我相信遲下佢啲fans就會話 煩夠未呀 我覺得好笑咪得

唔好咁小氣啦
不如一齊幫佢起個朵,等每個人一見到佢就唔記得佢個名都諗起佢個朵,諗起佢抄野!

我先
我幫佢起做
抄圖夾帶
邊位巴打咁理性同佢講咁多野
不如一齊幫佢起個朵,等每個人一見到佢就唔記得佢個名都諗起佢個朵,諗起佢抄野!

我先
我幫佢起做
抄圖夾帶

咁咪比佢有更多知名度 冇人想識佢

白痴唔識用fb
想問你地揀左咩option

我一開始揀咗佢內容騷擾我/我認識嘅人,跟住叫fb重新審視佢嘅內容
都幾撚唔要面
咁多人留言屌都當睇唔到

唔好咁小氣啦

同林早洩一樣

我先
我幫佢起做
抄圖夾帶

咁咪比佢有更多知名度 冇人想識佢

但係整臭佢個朵佢就搵唔到食
都幾撚唔要面
咁多人留言屌都當睇唔到

唔好咁小氣啦

同林早洩一樣

諗深一層其實我地只係小眾
如果有份正評既人日日洗佢版 個個post成千個留言屌佢
你估佢仲會唔會好似而家咁 我係佢都唔驚啦 一百幾十人惡得啲咩丫 好多人都係心理支持 肉體上做就嫌麻撚煩

不過依啲冇得怪佢地 人既天性 事不關己嘛
我既諗法就係想幫巴打出啖氣

唔好咁小氣啦

同林早洩一樣

諗深一層其實我地只係小眾
如果有份正評既人日日洗佢版 個個post成千個留言屌佢
你估佢仲會唔會好似而家咁 我係佢都唔驚啦 一百幾十人惡得啲咩丫 好多人都係心理支持 肉體上做就嫌麻撚煩

不過依啲冇得怪佢地 人既天性 事不關己嘛
我既諗法就係想幫巴打出啖氣

屌多兩日睇下點先
btw,點解我地屌足咁多日,佢個fb都無乜支持者出黎講過野咁?
btw,點解我地屌足咁多日,佢個fb都無乜支持者出黎講過野咁?

同D港豬一樣囉,掩耳盜鈴,想當無事發生
已屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞