「五月之約」五月天[ 好好好想見到你 ]香港站討論區(3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
YF Life 萬通保險 呈獻
2023 五月天[ 好好好想見到你 ]演唱會-香港站

「華人第一天團五月天」重臨香港

因為知足 所以相遇
因爲一個人 所以好想你
因為有你 所以有我

超 • 前 • 相 • 約 • 香港站

時間:
04/14(五)、04/15(六)、04/16(日)
04/21(五)、04/22(六)、04/23(日)

地點:
中環海濱活動空間
票價:HK$1380 / $1080 / $880 / $580

2月16日~2月18日
憑東亞銀行信用卡
登上:
http://CITYLINE.COM
即可優先訂票!

詳情:https://www.hkbea.com/.../bea-credit-card-entertainment...

#五月天
#全城狂歡
#LetGoParty

五月天 Mayday

笑忘歌呢
有冇song list
睇完個感覺好奇怪
無以前睇嗰種感動同投入
睇完一場想再睇
歌單就都係大路歌
talking都係得憨人最後嗰part比較有心會有少少眼濕濕位
我本身expect幾年無見佢哋應該好多嘢想同香港歌迷講…
係囉 以為有倒數有煙花睇
不過有白安唱人生海海同oaoa
年年talking 都係講埋同一樣野架啦🤣熄曬燈之後
嗰個位唔會放到啲好勁嘅煙花啦
由肥信咪嘴開始下滑緊
呢段真係勁快 唱完就走
如果白安唱多啲就好
聽日睇,你地講到好差咁
有冇歌單

內含劇透

好想聽日都聽到星空
痛不欲生緊 留個名
利申覺得好睇
Hi
個screen災情好嚴重
好好睇
聽日睇
想問係咪完全唔俾影相唔俾拍片?

中環街市賣周邊多唔多人排隊買tee?
有冇啤酒買架
估唔到有人都咁諗 本身五月之約冇咗都有啲反智 原本仲諗住香港會唔會有啲咩轉歌單 點知同其他場冇分別 以前嘅五月天encore 起碼都每日唔同歌 宜家場場都一樣 除咗點歌之外 但係點歌又唔係full band 人哋周杰倫點歌都full到 完全唔明點解佢哋唔得 可能因為太中意佢哋 對佢哋宜家咁樣特別失望 仲要咪多咗咀 今年好驚自己睇完真係脫粉都冇買飛了 諗返起以前睇完一場就忍唔住再買飛 真係勁大反差 不過佢哋宜家咁多盲撐 應該都唔會變返以前咁
利伸:由佢宣佈香港唔係諾亞方舟嗰刻已經決定唔睇
啲煙花好似亂9咁放咁 都唔夾
真心 我d1區啲氣氛勁好 不過就慘在好多時候睇電視同人頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞