STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 17

980 回覆
10 Like 1 Dislike
Bo伯
起!
Andor係rogue one前傳
有啲人覺得Andor係最好睇嘅星戰劇 但唔關mandalorian事

Book of boba fett後半季就有兩三集係直接接落去mandalorian第三季
可以唔睇就會有啲奇怪
想要高清做電話wallpaper
希望佢未死
打鐵婆同bo姐條靚其中一個會做雙面間諜
bo姐今集話同炸雞佬deal信唔過,打鐵婆或者bo姐條靚原本同炸雞佬deal,
聽完今集改變主意,
或者一路虛與委蛇,所以炸雞佬今集知道mando入侵先咁驚訝,明明有針係度,但都無人通知佢
“This is the way”
我自己覺得放中間合理啲
8:以上事件都沒有發生
MG: I am your Father
Din: NOOOOOOOOO!
It’s not True
search your feelings
黑人老竇 智利仔 lol
🚨NEW REPORT🚨

➡️ Din Djarin is no longer 'The Mandalorian' in The Mandalorian. This has been confirmed by one of the show's producers and directors, Rick Famuyiwa.

#DinDjarin #TheMandalorian #PedroPascal #StarWars

➡️ READ THE FULL STORY HERE ➡️ https://buff.ly/40lEiZH
請大家聽日睇完先再入嚟
避免劇透
condom
佢幫Grogu尋親條線完之後真係行行企企
佢唔想做大佬 復興Mandalore條線真係唔關佢事咁
返去打golf啦
明明S2攪掂炸雞佬
反正都係駁去Sequel Trilogy架啦

除非之後Filoni送哂佢地去Unknown Region自己有自己玩避開成個Sequel
但感覺原本唔係想咁鋪排,
原本似係想寫佢人緣好好,個個都服佢
天下歸心之後9吓9吓齊曬裝齊曬人腳
神推鬼擁做咗大佬
覺得轉咗橋
希望din唔好死
有傳過話Jon唔鐘意Gogru俾Mando接返 係Lucas其他人咁決定 佢話咁樣好on99 一吓就推翻兩季要做嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞