STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 17

980 回覆
10 Like 1 Dislike
佢間唔中先會做買夠400免運費,而家做緊
姐夫Obiwan係幾年前都老到柏金遜啦,Bo 姐重可以玩跳傘打關斗, 至少細Obiwan 廿年先合理。
跟本每集劇情都膠過抗日神劇。

Ep 1-7: 成班傻鳩Mandolorian 成日近戰用槍,跟住俾怪獸近戰距離咬死。同埋新手訓練場竟然有海空boss 級怪物可以滅團。個環境重危險過Mandolore。

Ep8:
攻城:如果參考馬莎之反擊掟殖民星, 咁洗乜要戰機同兵仔飛落去,直接掟跟住收工啦 同樣戰略根本屈晒starwars 所有battle, 有邊場係掟殖民星會攻唔入?

另一方面:Grogu 一直著左隱形斗篷? 捉左Din 都唔除甲 = 平時食蟹唔拆殼直接吞。

力架個邊: 整咁多最強之甲,俾人掟殖民星就收皮,咁整黎做乜, 重想做字頭話事人,重蠢過大Dee Jaja 冰個垃圾基地都有盾啦
所以我傾向相信呢個炸雞佬係複製人
真嘅MG已經嚮救佢時瓜咗
佢捉丁渣連係想攞料
DT要用第三代因為佢無第二代啲料
有第二代堆曼達洛人死晒啦
癲狗古
開定先,沒有MANDO的星期三
The is the way
你當佢係Harry potter支接骨木魔杖
感覺上dark saber個邏輯鬆散好多
屠龍刀黎
係隻怪打贏Din Djarin,Bo打贏隻怪,所以Bo有資格拎黑劍

Moff打贏Bo,Axe Woves炒艦打贏Moff,所以應該係Axe Woves拎劍

是但啦,唔想再深究迪記啲設定,反正都會改
反正把野宜家都爆咗啦
連把野點樣處理都無再講
This is the way
有冇手足預購咗Jedi survivor
無計架
拍到咁垃圾都大把捧場客
仲日J夜J
玩埋之後個新三部曲,得翻d老野睇 ,星戰應該真正玩完
睇完個前傳小說唔敢買
一出已經預購咗
擔心劇情會爛到仆街
爆劍正傳有冇出現過
記憶中好似無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞