[ORBIT] LOONA 本月少女及後續組合討論區 (31) - 靜待慧舟個人IG, 支持ARTMS, ATRP

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
沒有鄭炳基就沒有Artms
沒有鄭炳基就沒有Artms
鄭炳基辛勞為Orbit
鄭炳基他一心救本月

呢個巴打short 9咗
應該一路跟住鄭蛇 當年似係成條A&R Team一齊走
外面班弱智fans日日屌鄭蛇屌Objekt屌discord
依家Orbit4.0延長兩個月 又唔知佢地想搞咩 班弱智fans繼續睇BBC實最開心啦
所以要同佢哋鬥左

誰反對鄭PD就打爛誰的狗頭
點玩都唔夠佢地左啦 嚟嚟去去都係個啲point 最後就會掉Racist恐同pedo既標籤嚟屈人 之後一呼百應勁多人支持
不過再睇多次BBC突然延長個會員 真係有少少淆
睇得kpop新團邊個唔係pedo
有賓周係原罪

Modhaus一家親
記得當年佢參加線上Fansign見Hyeju 又去bday cafe
咁快有中字
懷疑最近請左支那人
中文字幕下下最快出
係咪oldnews 見鄭蛇原來有開微博又有B站官方Ac放片 唔怪得有中字
同埋啲相高清過Twitter
d中文字幕嚴重懷疑係咪機翻好多地方唔通順,英文明顯係有心好多
Twitter啲圖好撚蒙,SSS啲圖都係放大起格
中文字幕應該係呢半年先勁快有,一開始SSS啲片都係冇
不過我諗artms應該會有大量片出?格離SSS一日一片
希望artms一個禮拜有3-4條片
英文要等第2日先有
都唔知係咪想攞埋d宣傳圖做nft所以先做朦ddiscord d圖放大到100% d顏色又係起格,明明twitter/discord人地send圖就冇事
NFT圖應該同一套衫,但另一輯相
同埋本身個啲團體相,格離團都係矇到仆街
懷疑佢地真係唔識up圖
唔係啦 Twitter個upload真係勁on9 由以前開始就咁 加上啲公司懶up完唔會double check
解釋唔到點解discord圖 d色都係散嗮呢個問題唔知係咪佢地出圖jpg d 壓縮率tune太低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞