[ORBIT] LOONA 本月少女及後續組合討論區 (31) - 靜待慧舟個人IG, 支持ARTMS, ATRP

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
未係3S啲片度見過但唔排除都係modhaus,mod有3個office
以為得宿舍係分幾個 office都分開3個係咩事
出左道同練習生係分開練的,所以分左office
原來係咁 一時醒唔起都未選哂人出道

Lip Ig Voice live
https://twitter.com/orrery_nim/status/1657649034071269377
原來今日Yves兩個story都係關於被打壓要退出NiNE producer team
屌你老母BBC
有人同我講過血腸湯飯係韓國嘅豆腐火腩飯
https://twitter.com/loonapress/status/1658493757396770816
唉 都唔知我地幾時先有機會聽到
屌你老母BBC點撚樣啊仆街 敗訴5個仲簽Fromm 咪即係走唔到?
屌你老母垃圾韓國法律出咗條新例完全冇撚用
真係陰公
每次出POST都係一面倒屌撚柒佢 好心就收皮 有少少自知之明啦 仲以為可以賺到錢真係on9 咪得返班去日con既韓狗站會幫襯 等睇垃圾Fromm蝕到解約
垃圾公司個朵臭到人人都知 影衰哂成個業界都仲同佢合作 反而走去搞鳩正常既公司 真係CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞