[ORBIT] LOONA 本月少女及後續組合討論區 (31) - 靜待慧舟個人IG, 支持ARTMS, ATRP

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
dearmymuse個terms讀落感覺似可以團?一隻碟一張objekt+一張單每三隻碟都會攞到一set冇重覆嘅卡....

MMT我冇睇
我都係第一次買DMM呢間 琴日買1set個陣係直接有一欄打Cosmo個email 唔知買兩set有冇得打兩個email?
MMT我睇佢話買6張或以上都係最多收6張Objekt 次次買都覺得好貴
佢派個啲DCO會封頂派,建議唔好搏
迫住食貴運費如果唔係送DCO 我真係寧願等現貨/信和
btw DLLM鄭狗咩事 得番十幾日都唔再PO預告?我見佢都比WAV屌到出咗篇公告?
篇公告算係交代下tripleS近況啦還好既冇咩特別
認真如果銷量唔好鄭狗真係冇得怪人 到依家得6張圖 其中3張換位找不同 條片就舊歌MIX埋 同時期CB班大公司一早就出哂
岩岩RT演唱會賣飛 咩都唔知除咗死忠邊個會幫襯
鄭狗係咁上下
佢真係博屌 我睇Discord話咩走咗個翻譯staff 見B站都勁耐冇update
Youtube字幕都上得勁慢,好似以前咁要第2朝先有subtitle
btw DMM去到11號 但MMT4號就完 因為個活動係抽showcase既
https://twitter.com/litell_johnn/status/1674766883428487169
Lip都比人撚 CB開CON都冇人關心 好慘
自己搵集運啦
簽人未呀鄭狗
DLLM鄭狗
HEEJIN ARTMS CHALLENGE擔當
問候咗咁多日 鄭狗今晚終於安全
呢啲相影到好好睇
諗返本月早兩次cb個啲造型真係嘔
比返鄭狗做即刻好好多
咁早吹奏條友不過LEAK OBJEKT個六套係真係唔錯既
其實Flip that去打歌個啲我覺得都算OK既 SOWHAT WHYNOT真係麻麻地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞