[ORBIT] LOONA 本月少女及後續組合討論區 (31) - 靜待慧舟個人IG, 支持ARTMS, ATRP

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
應該有班人轉去DearMM同MMT度買,有double class objekt做特典
又有個新Fansign有Objekt 冇錢買啦
FLNK FANSIGN EVENT
FLNK VIDEO CALL EVENT
睇英文應該係兩樣野黎?
我睇落兩個EVENT送既Objekt都一樣 但唔肯定
OBJEKT image for FANSIGN EVENT and VIDEO CALL EVENT winners are different. 唉我DLLM鄭狗
放定條link先 仲有45分鐘
呢到想齊又要買6隻加埋運費又貴到仆街
以往儲pob都差唔多啦
如果買埋真係差唔多夠18張專輯Special class Objekt 可以拎去換齊添
以前冇儲開
唔建議你儲齊啲objekt
因為去到某個位有啲得local先有既objekt你買唔到既話
到時會好失落
依家已經想放棄 成為唔到Objekt大師啦鄭狗我DLLM
今晚MV就係決定鄭狗有冇機會變返人

好似仲有pop up store
https://twitter.com/meepjins/status/1678772582315851778
屌又嚟 咪撚用支那platform啦 次次都係佢地leak
明顯唔識用微博次次都係佢地自己柒
開波
...artms班友ytb都唔識玩,0000開始都要倒數,其他channel都識提早兩分鐘開始個倒數
d歌詞同個mv同歌名有咩關係
都似係啲老土野 同Hihigh差唔多意思?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞