Figure 討論 (128) 買膠進化論:ACG->畫師->咸膠

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
現貨貴少少唔緊要,好過到時訂咗貨中伏拎返屋企
唔係一線廠真係都廢事訂
囡囡膠最近都冇咩邊隻話炒得起
依家後追膠都方便
新廠一定等現先算
但是有啲好想要的話都是想訂
訂左 1400試伏
股惑cc終於到左
一開箱大大個 屎忽對住你
屁股又白又大 一睇就知好推
個背脊又靚, 背後位睇真係好似全祼
不過瞓喺度真係好蝦人擺,好彩一早留咗位

冇咗對網襪 裸腿淫好多
對網絲喺個屁股中間分界, 真係失敗
終於出 等到丁都長

Btw睇怕都無紅豆椰子
齊唔到一set
都唔錯~果然phat就係要現貨 接近訂價一半入手

好賣就有,快啲一齊訂返隻
嘩1隻都33000yen
咩都無但偏貴
幾錢入手
一對咁就66000 點買
都有個替換面同面具手嘅
600入手 啱啱出貨 等多陣應該可以再低啲入

行貨1860一隻, 通脹差唔多
記得香草同朱古力開訂嗰陣時都要千七左右
呢兩隻正過香草同朱古力
有冇得脫先

香草最新個set可脫 搞到我明明冇睇都想買
海灘個對?
點會冇
如果有椰子可能1隻算,戰隊最難搞,又冇乜愛
This is an automated notification.
It is being sent in regard to your order of one or more of the following products.
─────────────────────────────────────────

The shipment date for product(s) scheduled for release in May 2023, has been confirmed.

Olivia Bunny Ver. Acrylic Stand
Mifuyu Yukino Bunny Ver. Acrylic Stand
May 12, 2023

Ayano Uzaki Bunny Ver.
May 17, 2023

Lepus Chimomo Bunny Ver.
May 18, 2023

殺到黎喇

當日既一時衝動 今日就要付出代價
正喎有奶樽
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞