[2017]二級懲教助理 討論區

251 回覆
2 Like 1 Dislike
有朋友做緊 試過入喜靈洲
好似同d大佬熟 就調走左
唔洗再番喜靈
入學堂啲人已經on鳩,根本唔似紀律部隊
係咪要著 suit 去 體能換衫 pass 左再換返suit 做 GI?

應該著運動服去fitness先 帶suit
西工要西裝 就是咁西

入境 海關都唔洗西裝 佢要
係咪要著 suit 去 體能換衫 pass 左再換返suit 做 GI?

西工要西裝 就是咁西

入境 海關都唔洗西裝 佢要

考CSD FT 果陣已經當你犯咁
入海關 入境都唔撚入CSD啦屌

收到email唔想考
識人做過
佢話三日無得聽電話係好
老婆經常搵唔到佢
生埋BB 有事上黎, 都要老婆自己一個搞掂
之後頂唔順老婆壓力, 寧願做醫院工都唔做懲教
識人做過
佢話三日無得聽電話係好慘
老婆經常搵唔到佢
生埋BB 之後有事上黎, 都要老婆自己一個搞掂
識人做過
老婆經常搵唔到佢

RN咪走得黎人I不會減太多
其他一走咪人工打回原形

睇黎我考唔到csdo係好事?
想問現職關於bc問題
想問,懲教對於視力要求教較高?
如果近視太深,就算戴眼鏡睇到E字圖,咁樣pass唔pass到?
識人做過
老婆經常搵唔到佢

其他一走咪人工打回原形

睇黎我考唔到csdo係好事?

自己取捨
如果有得俾我做我會狗衝

SAME
開懲教group先 請大家留tg聯絡方法

https://t.me/TWK508
唔該巴打
識人做過
老婆經常搵唔到佢

其他一走咪人工打回原形

我識果個係散仔黎

笑左 賤過狗

笑左 賤過狗

有 聽過係要番環頭睇醫生先放到假

西工要西裝 就是咁西

邊到有寫明要裝西裝???

你試下唔好著

西工要西裝 就是咁西

邊到有寫明要裝西裝???

你試下唔好著

我就會著T-shirt 咬我食呀

咁你不如唔好去啦,又山長水遠入去
假都蝕埋比佢
今年咁靜局,入晒group
@Forsale230
今年咁靜局,入晒group

group好嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞