[2017]二級懲教助理 討論區

251 回覆
2 Like 1 Dislike
主任就話份糧高頂硬上,助理真係狗也不屌,有fd u grad入去左去做,開左半年鎖鑰

Io vs ci vs csdo
巴打點rank
主任就話份糧高頂硬上,助理真係狗也不屌,有fd u grad入去左去做,開左半年鎖鑰

主任都有大把人走

但我今年考唔到主任到而加都好唔開心

Io vs ci vs csdo
巴打點rank

CI -> IO-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->CSDO

主任都有大把人走

都叫做體驗過 袋左佢幾皮野

但散仔既話 係做咩先?

主任都有大把人走

都叫做體驗過 袋左佢幾皮野

但散仔既話 係做咩先?

巴打之前係csdo?
有冇巴打知馬會戶口洗唔洗取消先考得
Lm
有冇巴打知馬會戶口洗唔洗取消先考得

考到
懲教要入學堂嗎?
如有 幾多個星期?
懲教要入學堂嗎?
如有 幾多個星期?

23weeks
懲教要入學堂嗎?
如有 幾多個星期?

23weeks

咁撚屌,真係閪工黎
懲教要入學堂嗎?
如有 幾多個星期?

23weeks

咁撚屌,真係閪工黎

痴撚線公司
食屎狗⋯⋯⋯
假設考到做住先再內部申請考/轉去其他部門(e.g. 勞工/康文)得唔得?
假設考到做住先再內部申請考/轉去其他部門(e.g. 勞工/康文)得唔得?

聽閒唔會放人 (好似係)

咁鳩...

咁鳩...

入左去 唔洗諗住轉部門
遲放人個d 已經算好起碼你可以等
而家班高層興寫臭你report
你轉部門 call report...人地就唔會要你
入左去...咁就一世...

咁鳩...

入左去 唔洗諗住轉部門
遲放人個d 已經算好起碼你可以等
而家班高層興寫臭你report
你轉部門 call report...人地就唔會要你
入左去...咁就一世...

仆街
延期真係柒撚到...
認真 懲教仲衰撚過警察
警察內部都會照住自己友
懲教就係咁篤自己友
狗也不屌
Deadline延至22/8,可能無咩人申請

垃圾工一份
有閪人報咩

笑撚左
有心請看更就降低入職要求
降到黑警咁 咪丫豬丫狗都去囉

又要扮高級
又中又英又group in 又fib
又能傾又基本法

閪工係山卡啦開工仲要追更
本身做緊既都跳船
新仔 有返咁上下學歷 仲點會入

高人工易入 hea> 黑警
高學歷 hea> 入境 海關
大隻仔 > 消防救護
高級保安 WFC

班高層真係腦生草
在職既又體恤
返工連電話都唔用得 怕流出打人片
請人又唔變通 招聘過程冗長
收皮啦

今時今日仲要人返6日簡直on9
返6日做地盤好過 又唔洗輪班
最on9係追更 聽巴打講過
要2日轉一更 轉得多 命都短幾年

佢體能仲要高過警察
認真 懲教仲衰撚過警察
警察內部都會照住自己友
懲教就係咁篤自己友

差佬打人都有阿一照住,出嚟大大聲話你地冇做錯
做懲教你自己瀨野,d大佬驚你唔死,拿拿聲篤你出嚟祭旗
認真 懲教仲衰撚過警察
警察內部都會照住自己友
懲教就係咁篤自己友

差佬打人都有阿一照住,出嚟大大聲話你地冇做錯
做懲教你自己瀨野,d大佬驚你唔死,拿拿聲篤你出嚟祭旗

要博升職嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞