[2017]二級懲教助理 討論區

251 回覆
2 Like 1 Dislike
報過嘅巴打 想問下個gi係咪要自介?

Gi fib 都要
唔俾帶電話
真係仲慘過做保安

有得帶就仆街喇,到時個個偷拍其他伙記打犯,儲定一大堆黑材料

https://www.hk01.com/sns/article/110179
懲教大家庭 連hk01都攻擊你
無野既 推d 散仔出黎囉

有事一定係個別AO犯錯 膊頭有花果d個個都係模範職員

助理處長上立法會 比人屌到無聲出
收到email考體能同GI,GI係咪普通睇題目討論?
有冇人知懲教睇唔睇馬會戶口?

仲未deadline就收到體能?

我都收到 31體能gi

我都收到 31體能gi

咁快 巴打candidate no大約幾多?

我都收到 31體能gi

咁快 巴打candidate no大約幾多?

睇黎好撚等人用
如果考到入去操班賺人工但出班後唔做會唔會要你嘔返d錢出黎?
睇黎好撚等人用
如果考到入去操班賺人工但出班後唔做會唔會要你嘔返d錢出黎?

唔會la
懲教能傾難唔難 巴打們知唔知邊度有得操題目?
懲教能傾難唔難 巴打們知唔知邊度有得操題目?

極容易
擔心下fib算啦

Gi fib 都要

gi都要
柳記咁on9架。。
禁急出事
懲教入職前body check,check眼可唔可以戴眼鏡?
佢出果陣已經報左,但我未收到
會唔會唔收女
會唔會唔收女

點會唔收女
女監唔洗人咩
會唔會唔收女

點會唔收女
女監唔洗人咩

你岩
Group in 換番suit?
懲教入職前body check,check眼可唔可以戴眼鏡?

Check 帶 同唔帶

太深近視散光 會fail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞