高普成就超越咗雲加未?

280 回覆
535 Like 133 Dislike
其實呢兩個我真心覺得世界一, 二.
駛錢少, 重風格, 重感情, 踢得好睇. 最緊要係球員既價值得到彰顯.
如果個個都係咁, 足球會好睇好多. 曼城車仔當球員消耗品咁, 唔得就買到得為止.
有新血呀 有加普又有紐利斯
雲加神嘅位有啲唔關領隊職務事。而家啲領隊好難超越到,但純帶隊/戰術,成績,高普應該好過佢,無哥嘅鏝,可能佢一早拖咗幾季英超
有得比唔出奇 但點樣贏九條街

雲加聯賽排名一直keep到前四
係最尾兩年揸住咁嘅牌先失守
反觀高普呢幾年已經第二次失前四

獎項 講嚟講去咪又係歐聯
仲要阿果年係對有朗拿甸奴嘅巴塞
On9唔知係因為唔同年代,30年後雲加都係無人識架啦
卡比路沙基呢啲傳奇教頭呢一代既細路都無人識啦
佢個4424廢蛇退左休,直到依家都比人屌緊4424上唔到神位,係嬲人捧爺爺㗎喇
呢兩個堅勁,由其卡比路,佢應該事業上可以再成功啲,但佢唔多於熱衷再教波。
吉狗真係好撚煩,明明講緊爺爺同高普,都可以幫廢蛇劣鳩
Fsg入主果陣 利成績財政係咩料啊
最多叫前列份子 商業價值又比唔上皇馬巴塞曼聯果堆

咁多年來又唔係唔肯使錢 只不過競爭對手太有錢
成日講到幾慘 fsg欠咗佢地咁
人地比緊嘅係頂級教練,佢要夾硬扯啲4424黑哨教練黎同人攀關係真係肉狗酸
Wenger對過高普
有晒結果
自己上網搵啦
又係講年資
邊年出世唔到地揀
0同1好大分別架 你睇下熱刺俾你人笑幾耐
高普第二失前4?
你計埋佢第一季10月接手個次?
你睇下條撚樣講雲加講史一
我先屌柒佢
一個光榮退休
一個迫住要走
2種都唔同層次
同埋後期雲加果種柒都當人失憶??
雲加係勁
但成日針住雲加無錢所以咁咁咁
無意思
佢無錢都可以組隊49場不敗
點解後期唔得
論無錢邊個夠李斯特城?
呢種神話早就打破左
掉轉角度諗
金盃咁難攞 高普攞唔到好正常
歐聯咁易攞 雲加攞唔到就廢啦屌
咁依家係未超越到嘛
咁等高普再多10幾年再討論都未遲
屌你對奶
呢球判No Goal 係算公道

如果和左已經英超不敗加 歐聯雙冠
閪黑都係利同高普既其中一個特點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞