高普成就超越咗雲加未?

280 回覆
535 Like 133 Dislike
傻閪
隊波後期太soft,年年賣隊長加上佢本身唔係硬派教練所以隊波場上都冇定海神針,正式啲嚟講係冇領袖
阿仙奴貴族足球獌聯工人足球你話呢
一年賣一個隊長
呢個問題要去到山神奧燒個D黎到先好D
但都係唔掂
後期佢真係好慘,起球場真係搞到隊波死晒
其實一個穩定嘅更衣室領袖好重要,就算一個幾鐵血同硬派任何嘢親力親為嘅領隊都做唔到,始終係上司下屬/師徒關係,但阿記年年賣隊長隊中根本冇人係場上穩定軍心
但老實講,佢哋唔係元老唔夠權威同精神領袖,冇人會覺得佢哋=阿仙奴,似僱傭乒多啲,或者最多等於美斯地上最強時期真正領䄂係puyol 而獌聯同車仔分別有傑斯同泰利坐陣
相信過多30年都仲會時不時提起雲加既不敗賽季
但高普只會喺利物浦比賽中提及
細路未必識
佢保到4邊有咁多人反佢
咪玩
單係1819兩隊鬥到咁都夠講幾十年
利記唯一一個英超應該有排講
因為未來30年應該都唔會攞到第二個
屌,何止細路未必識
應該wikipedia都搵唔番高普呢個人

咁講會唔會開心啲?
1989年格拉咸帶領阿仙奴時隔18年拎返聯賽冠軍
你幾時見依家有人會提起?
只會得利物浦球迷知囉
就好似1989年格拉咸帶領阿仙奴時隔18年拎返聯賽冠軍
你唔係阿迷會知?
公道
盲反到咁多蒙特兩德甲 一次歐聯決賽
利記獎盃大滿貫都未到最頂級
係咪要連續十年拎歐聯英超先算
庶渣既價錢 打出燒鵝髀味道 雲加
100/99分勁過38場不敗真係有排爭

我就覺得不敗難啲嘅

100/99分可能係贏三十幾場
但係都有一兩場輸咗 啫係當季有一日兩日係比其他對手係一場波入面弱 被擊敗

不敗係38場都無弱過任何隊
可以唔係好過 但係都無輸

無輸係難過贏得多嘅
抝呢啲邊樣難啲冇得抝,因為有主觀成份。
我就覺得不敗難啲
因撚住被人屌你呀
啲錢係賣人先有㗎
痢無用錢買人
Fsg 係吸血鬼
講到攞住班垃圾入前4好容易咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞