高普成就超越咗雲加未?

280 回覆
535 Like 133 Dislike
樓主當人失憶
昆9 d細路
坦蛇>雲加>高普
利記3次,多仔1次
你support資料又無,講又唔夠人講,要咩無咩,你都係幫唔到廢蛇架喇
但係Gegenpressing係高位逼搶,一失控球權即刻喺前場逼搶搶返個波
早期既雲加98-04年期間
同後期既雲加06-16年間期呢10年係兩個人黎
我估雲加自己都會認49場不敗之後佢固執去到極點
以往都係曼聯同阿仙奴競爭,之後油王入主,利物浦又上返黎
雲加根本就係年年當打份工,保到前四就算
我都唔明雲加後期咁既心態都有人吹捧
仲有可以容忍到年年賣隊長,當隊波踏腳石咁我都佩服

如果雲加係06-07年早少少退休,今日已經係神話
後期打親強隊唔係比美斯炒就比拜仁炒
年年唔係後防出事就防中出事
佢後期果班球員D心理質素極低
作為教練其實佢自己都有責任
點會冇
只不過獌狗斷雲加不敗紀錄多人提
斷高普連勝紀錄少人提啫
上少D連登啦柒頭
睇下個世界
https://www.sportbible.com/football/news-legends-take-a-bow-sir-alex-ferguson-voted-the-greatest-manager-of-all-time-20201106

雲加先1次歐聯決賽
費sir 4次2歐聯呀
都已經唔同你計英超
比左10年時間
就係年年爭第四
好有進取心
一個歐聯冠軍都敢比樓主稱做史一,世一教練我佩服
樓主簡直能人所不能
無..
拎摩連奴去比樓主無得吹史一嫁
點解?因為摩連奴比雲加更加無錢
拎隊波圖去拎歐聯冠軍

正如佢唔敢覆我點解費sir手執住鴨巴甸都拎到歐洲杯一樣
高普 同 廢蛇 如果搞阿仙奴盤數, 肯定降班都似
有咩咁大件事
費sir咪用青訓
鴨巴甸咪試過
摩連奴波圖都拎歐聯啦
叫高普每年賣隊長走下仲可以保前4同歐聯16強先算
仲有唔好意思
高普多蒙特同費sir鴨巴甸
都係好多青訓起家
所以你用錯人去對比
作為一個教練,10年黎只係為前四而努力
無一刻想去競爭個冠軍
不如當初雲加早D退休好過啦
個49場不敗金杯夠j 成世
神軒有邊隊肯買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞