有咩game曾經爆紅過一段時間?

579 回覆
1092 Like 17 Dislike
常見手法係喺你上空兜圈射,其實只要同佢向一個方向飛同射就得。 當然有啲c機高手打得贏a級廢人
呢隻game抄pirate king 同一款game可以紅兩次勁on9
FFVIII 因為王菲
Temple run

用邊架咁有料同K波鬥長氣
一講起pad啲回憶返曬嚟磨隊414暗天,242月光,啲有錢仔貨金可以玩火埃搭大蛇須佐,我呢啲窮撚淨係用得起蛇女機兵

記得有人計過唔同rank升lv嘅cp值,好似係巨人之塔>魔王城>天上海原>星空神域

突然手痕又想down返嚟玩
龍族
每晚邊境戰無game超越到
掛羊頭賣狗肉喎,話就話L4D既原班製作團隊,之後比人踢爆入面D人全部唔同晒,個遊戲背景都唔同,一個係喪屍,一個係病毒
有個同學上堂比人捉到 個啊sir撚狗佢
話一係交佢訓導主任一係佢賣曬啲角色
條on9仔竟然揀賣角然後真係即場賣曬佢
弱智仔個個笑佢大不了咪比訓導記個缺點
賣角做咩柒課金抽返黎
其實佢有
咪上邊講咗嘅SD Gundam Next Evolution
不過炒粉收咗皮
上年執咗嘅Gundam Online,同而家hit緊嘅GBO2都唔錯,但就冇咗SD嘅爽快感
至於Battle Alliance就算啦
除咗畫質外同設定還原原作外,冇一樣嘢係好過SDGO
PsP 時期芒亨
果期老麥、cafe三四成人 都係圍埋一齊屠龍
而家反而要做毒撚屋企玩無咗個味道

仲有再早期數碼暴龍機
又係出到街 有小朋友走埋嚟問你 打唔打交?
之後對插😂
暴龍機果排真係好似pkm幾個細路「!」咁行埋黎撩交打
而家都仲想玩
氣就難啲,但在c機攻擊力同血偏低,只要你射到, 應該可以喺畀佢射死前射死佢。

假如技術唔夠,你可以飛返去隊友位置。 長期空中盤旋對兩個敵人係冇咩優勢。

或者一招倒地炮, 佢喺你面前重新飛返係頂,要扣唔少血。
同埋嚴格嚟講,勇士高達好似有反中子干擾器
細個喺百貨公司真係會無啦啦俾人問「有冇數碼?」
不過本身係窮撚,有黑白gameboy搖搖陀螺嗰啲已經係極限根本冇玩過暴龍機
再去到有機玩已經係二手psp
開心農場
好羨慕有人有暴龍機
細個好想玩同人對插
但阿媽冇買比我所以只能夠睇人玩
應該係拳機
GBO2我偶然都會玩,但係佢今集變咗課金系統令到佢冇之前嗰集咁有特色。

我記得第一集自護同聯邦係分開,吉姆同渣古唔會同隊,今集就變咗大混戰咁
金庸
記得以前一死ser, 啲玩家即刻去隔離ser 封路 仲有啲玩家每逢六合彩日就會係漢陽兜售, 根據特別號碼係咩顏色波/大細/數字有相對派彩
暴龍機我界定為玩具
動畫未紅之前既他媽哥池暴龍機都係周街有
呢兩隻得返後個隻仲有新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞