有咩game曾經爆紅過一段時間?

579 回覆
1092 Like 17 Dislike
唔撚明點解休閒要限次數
休閒玩家想同FD射下電腦都要限制
ON99
你呢個好似仲係翻版
幅圖有聲
Cooking mama
明明唔係我鍾意玩既遊戲類型
但偏偏隻game有魔力令我不斷玩
Candy crush
猜猜畫畫
我諗佢講4
嗰陣有女同學同自己玩係好威的一件事
吖呀呀呀~~~~
就係咁先吸引人流
仲玩緊Pokémon Go
MHP2G
你呀sir好搞笑
屌 自膠
3先啱
魔獸世界
而家出到第幾世代既寵
想問隻換皮哈利波特算唔算
係邊套漫畫?
唔係話突然出po話自己「頂唔順」
喺大紅大紫時間突然自己落架
啲人吹到隻game其實係deep web啲痴線佬整
落架係同佢哋有關
尾行系列
有冇玩 gundam evolution
唔係

Warcraft III

RO online

l4d2

DIABLO

奶共暴雪
嗰個年代未奶
遊戲界經常會出現爆紅熱門遊戲,以下是一些曾經風靡一時的遊戲:

1. Minecraft:這是一款沙盒遊戲,由Mojang Studios所開發。玩家可以在遊戲中建造各種物品、建築和工具。自2009年發布以來,Minecraft已經賣出了超過2億份。

2. Fortnite:這是一款大逃殺遊戲,由Epic Games開發。該遊戲在2017年發布,因其獨特的遊戲機制和可愛的角色而成為了一個現象級遊戲。

3. Pokemon Go:這是一款增強現實遊戲,由Niantic開發。該遊戲在2016年發布,因其將現實世界和虛擬遊戲完美結合而成為了一個巨大的熱門遊戲。

4. Candy Crush Saga:這是一款匹配類型的遊戲,由King開發。該遊戲在2012年發布,因其簡單易學的遊戲機制和可愛的圖形而成為了一個巨大的熱門遊戲。

5. World of Warcraft:這是一款大型多人在線角色扮演遊戲,由Blizzard Entertainment開發。該遊戲在2004年發布,因其豐富的遊戲內容和社交互動而成為了一個經典的遊戲。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞