有咩game曾經爆紅過一段時間?

579 回覆
1092 Like 17 Dislike
火影 vs 死神唔知算唔算真係紅過
但同朋友玩一流,初中電腦堂仲玩緊
彩虹冒險
睇返轉頭好多隻online game都係比外掛搞死
佢改之前已經冇玩,除咗執笠前最後三個月,你唔講我都唔記得咗佢改過
好無聊,唔知邊個傻仔諗出嚟嘅遊戲,玩call duty唔好?
唔記得咩名

玩家係一隻老鼠黎,每關都同其他玩家合作整啲物件出黎協助去到終點
公道啲講 幾百部機 好難平衡
你試下LOL 幾百隻英
我覺得應該 啲cost 要重新分
B/C = 2
A/AS= 3
S/SR = 5
SS = 6
咁樣比較啱機體強度 A機好多都唔掂
搞到中後期 A Zeta 都要出覺醒S Zeta

同埋鎖定必殺 個system 好差
頂多出果陣 比霸體
下下比人lock 必殺睇動畫
隊友又冇得救機
Neopet
其實我用開00肥仔爆左甲後既中性高達
未改之前佢個爆甲二武傷害判定係中距離 一武又無衝刺 打熟搏拳佢減唔到傷仲可以打多刀 夠膽衝上嚟鬥刀送佢一套211211痛到飛起
你估咁易寫得出讀心機制咩
其實咁有乜樂趣
想當年低form玩,冇錢課金。
但果陣真係好鐘意玩
讚成
佢勁係勁在咁大間公司
有埋韓國細廠出嘅SDGO畀佢前車可鑑
都仲可以一推出就差過細廠出嘅舊作
我都服撚咗佢
even而家SD Battle Alliance都唔好得去邊
除咗畫質靚d同招式技能比較上還原原作之外
冇一樣嘢係贏過SDGO
包括機種平衡
齋升速度同敏捷,飄到想捉都捉唔到
Heat Project
其實上邊巴打講得冇錯
S得4部反格機
神高尊者手短腳短,點夠長氣遊擊圍抽
神馬尊馬好少少,但都係畀光槍點到血量蒸發
你留意返其實留得到執粒前仲生存嘅拳機
多數都係有超凡機動力 / boost,或者有I力場
Transformice?
Wow
CS
Rainbow six
AOE
WAR3
其實真心唔明點解佢唔出SDGO2?

整埋啲濕鳩evolution成件事奇奇怪怪,又唔係好似Battle operation咁寫實係,有冇GVG拳拳到肉嗰種爽快感SD Battle Alliance之前喺game pass出咗,但係玩咗兩下已經冇玩,簡單啲講真係好悶
Coin master
神魔之塔
居勒祖魯係剪機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞