[十月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (32) 周遊日本拍完拖就夠鐘開學

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
拍完 重可唔可以開心返學啊 買定花生睇大河內玩d咩
唔覺,0079已經有描寫唔少自護軍人係有人情味,只係立埸唔同
唔少有情有義,有啲會幫戰爭難民
又有啲對阿寶惜英雄重英雄
惠康聖誕大特賣
哇庫哇庫
貍貓樂園 第五集

入手景品的蘇狸塔醬

https://twitter.com/g_witch_m/status/1643178474239311872?s=46&t=ergvKdifdHkorVXCD1AIJw

狸:米米!米米!你睇我扮得似唔似?
米:一啲都唔似
狸: 咁你扮一次俾我睇
米:唔制!點都唔制!
張圖表達咁乜
修羅場

原來個展有限量版模型 而家先知 啲濕鳩01新聞完全冇提呢隻

個last shooting effect幾正
好甜米米好少會笑得咁開心...咁樣直入二季胃痛劇情都唔知叫好定唔好
米米生日必定出事
必入

其實「魔女」呢個terms 姐係代表乜?
尋日先買咗exia 隻nu都未砌
我冇買過nu,淨買左exia
先知原來要入兩舊燈先可以胸頭一齊發光
見賤到
幾時出
8月
https://twitter.com/g_witch_m/status/1643541487626616832?s=46&t=ergvKdifdHkorVXCD1AIJw

米:好似話喺神社買護身符就可以行好運
狸:呢個護身符好靚 係喎米米 你頭先許咗咩願?
米:唔話你知

宇佐神宮有三個大殿 主殿供奉戰神
然後三殿供奉神功皇后 最出名係求順產同仔女教育
貍貓樂園 第六集

充分地感受到自己與駕駛部學生的體力差距的米米

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞