[十月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (32) 周遊日本拍完拖就夠鐘開學

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
把聲唔掂
唔關事 呢條女唱歌不嬲都係咁嘅聲
有潛質做本子王
俾班女榨乾
正太遇上大姐姐
最憎呢啲唱腔
第一季 op ed 都好聽得多
哇呢個樣唔似蘇萊塔,似艾莉大個左嘅預想圖
Yama呢首都掂 個人覺得仲好聽過Yoasobi
但Aima the end就真係唔識講 又唔係難聽唔入耳嘅 只能話真係唔係我嗰味
點解TK唔自己唱返
條女似唔夠氣多過扮聲嘶力竭
第一季 op ed 都好聽得多
Yama呢首都掂 個人覺得仲好聽過Yoasobi
但Aima the end就真係唔識講 又唔係難聽唔入耳嘅 只能話真係唔係我嗰味

Aina the end
期待地球魔女畀蘇萊塔12支Bit狂轟而死
TK自己唱返就好
唔計把聲,首歌旋律同編曲我都幾鍾意
認同
Tk唱就正
https://twitter.com/jazz_jack_kht/status/1645000530106912768?s=46&t=hwA5Rp0dwKMrNvh1ZIguDA
希望之後仲有份
迷妹今集嘅對白多過晒成個第一季加埋
兩個地球女入學呢段都幾好睇 綠5個角色又係幾得意 變左半喜劇角色
反而大哥變左悲劇角
唔係扮 條女一路以嚟都係咁唱法搞到聲帶結節 個病徵就係會聲沙 易攰易冇氣
早幾年佢做完手術之後做專訪仲話佢覺得把爛聲係signature叫醫生唔好切曬啲繭
https://twitter.com/sow_libra11/status/1644976847502061569?s=61
歷嚟啲自來熟強化人妹豬好似都冇咩好下場
大河內嘅學園祭…
經歷過Code Geass 有陰影
見到個ed覺得蘇萊塔都係強化人
唔係自然人類
係好有特色呀....不過我唔識欣賞呢個特色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞