AKB48本家討論區 #107 岡田奈々畢業快樂 1/4感謝無限演唱會 2/4畢業公演

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
前田係幾時?A5 出之前?
佢話佢係AKB 拍過一次
奈奈真係冇後果
重有frd 撐
搞到第一代上電視講下
算啦,人已走。
係好係壞,係型係柒都好,佢都曾經係AKB一部份
唔記得呢度邊位話佢喺團嗰陣有傳話佢去過個男仔屋企做乜吖嘛?

講生寫啲主題TP放甩本家9條街
本家有啲咩唔俾人放甩9條街
BNK走咗好多一期 唔係好認得其他member
咁人有感情嘅,我都覺得佢自己拿黎,老實講作為奈推覺佢無得風光畢業已經係其中一種懲罰,而且個懲罰未完呢個懲罰會直接反映係佢畢業後事業,如果佢好彩d商家肯持續用佢大眾又接受到,證明其實戀禁係新世代Fans心中根本唔係啲咩野,但如果反應唔好,一直接唔到job證明大眾始終認為佢未能夠接受佢專業失德,我個人傾向悲觀多d

可能你地覺得我呢種人好好笑,但佢而家呢個收場作為佢飯到而家都覺得好傷心食唔安坐唔落(感情呢樣野邊有話放就放)
其實好多藝人出左事都會亂講野,所以先至顯得經理人公司重要,即使間公司有幾唔想幫出事藝人,為面子為形象都應該幫藝人諗點拆彈,最多事後再雪佢直至約完,好又覺得今次好笑在Avex真係咩都無講,由佢亂講野令件事更嚴重,其實隔個月乃團與田祐希中文春,sony娛樂光速澄清斬釘截鐵咁否認,態度明確,呢下真係高下立見
皮已正

開頭以為新公司新希望
突然覺得橋本有小小似秋元真夏
橋本惠理子?
張圖仲未轉
你推邊個 有既話可以送啲比你
你仲有生寫咩
幸福的攝影師
多謝UK巴
本家 小葵 多田 七海 Komi 菇
Team 8 小栗 小田
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞