AKB48本家討論區 #107 岡田奈々畢業快樂 1/4感謝無限演唱會 2/4畢業公演

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
你都真係搞笑
守規矩係岡田自己提開又做埋風紀對長 中招嗰個又係佢

你既邏輯人就會犯錯 所以要對岡田大方
與此同時008、橫野就要被你鬧臭雞
佢地出事個時20歲左右 靚妹咋喎識啲咩
又唔見你體諒
一句講哂

食屎啦你

自打咀巴既垃圾

心口負擔太大
小心地滑

搞乜?
你個Point喺邊度?
做乜突然變咗小學生咁講嘢?
唔好扮細個喎

唔好以為扮失憶就無人記得你啲衰野先得架
你係度衰過隻狗呀,狗都不如呀你

你人設論比岡田奈奈回力鏢打到拍拍聲都唔認柒
攬仔呢啲野又算得係咩野呀食屎狗

係喎又話block我
仲可以應到我機既
block人都係假架??
冇,發覺有時悶嗰陣撚吓你啲扮飯嘅變態柒頭都幾好玩。
之前Block咗咪睇唔到。
枉你係老屎忽,都唔撚化,麻友,柏木,指原未卒嗰陣夠好似好friend啦,又點估到最近佢透露近況嘅對像係豆女神?。藝人講嘅嘢邊句真邊句假邊個知?好啦佢當時係真心又如何,佢可能早嗰幾年真心,而家唔想理你班變態佬咪自打嘴巴,係柒咗呀,正如我估錯咗,柒咗咁又點?睇你個款成日話人柒,肯定平時柒唔少俾人屌得多要上網發泄啦!Anyways, 我柒都改變唔到班變態飯搞到班女冇心機做又屌人黑面唔專業嘅事實喎。
吓?
横嘢: 閪痕濫交老少腸通吃同正常戀愛(好啦當扑埋啦好冇?)
008:明知中文春兼卒宣仲要哄騙飯投佢票
008:搶哂兩名勞苦功高嘅老前輩光環(佢大可以自己喺大會之後開Cam喺Twitter宣布)

大佬,你啲邏輯同理解能力咁差,溝通唔到喎。不過是但啦!心理扭曲成咁,其他嘢有所偏差都唔出奇嘅
又唔係咩洗白嘅,我無你咁早開始睇idol,我一開始睇就係奈所以感受無你咁深,只係覺得錯左未重新開始囉,反正都畢業咯,作為Fans鍾意未留唔鍾意未走,如果佢幾年後有幸仲留係幕前,我重新堆介比其他人推佢時又算唔答洗白先?定要做啲咩/退出幕前先可以令班失望fans滿意?
你咁好氣同佢講咁多
大個女拍水著
我咁樣叫扮飯既變態柒頭
你問下上面啲師兄我係小栗有以蒲地志奈到使左幾多錢
我一個月飛一次個時你玩緊賓州昨食屎狗

估錯左唔認衰.仲可以一面正義撚上身咁屌人呢樣個樣話人地係毒撚柒頭
判斷力差撚到咁仲學人屌

食屎啦你

係呀,柒左咁又點
柒左你就收皮唔好獻世
最好明日上去IFC到跳樓啦
你唔死都無撚用

見到呢啲人一句食屎狗車埋去就得
佢本身就食屎狗轉世
嘩好威呀!之前買咗好多個貨櫃嘅CD咁喎。你啱你啱,大客嚟㗎嘛,收咗人錢就算你真係廢老訓導主任都要陪你瞓喺度叫你聲主人啦,莫講話俾你管佢嘅人生,犯咗錯莫講話追住佢哋嚟笑嚟咬,要佢哋連屎都冇得食都正路啦

我認咗柒,估錯咗啦!邊個冇柒過?柒過先會學精,有乜所謂。
小朋友唔夠人講咁款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞