AKB48本家討論區 #107 岡田奈々畢業快樂 1/4感謝無限演唱會 2/4畢業公演

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
係咪搞錯咗啲野,佢係上位個陣先比文春爆喎,休養左1個月就過冇幾耐就宣布畢業
不嬲無人話唔比拍拖,只係你拍拖就唔好做偶像,你柒左仲要死留係到梗係俾啲老粉屌啦,以前一張相流出就見光死,今日流出聽日握手會前就畢業
而指原或者老咪都唔係戀愛問題,而係形象問題,指原個單係加入本家前再比前男友爆料先出事
佢自打嘴巴係笑佢,鬼叫佢自申自己係風紀隊長先,同埋已經唔係單單影到2個人夜麻麻鬼鬼鼠鼠咁樣拍拖,而係日光日白同埋屋企人一齊去睇樓,就知佢收收埋埋左好耐啦
當年比條仔挨落對波到果單呢
我知,就係講如果佢唔上位應該可以安全下庄
唔係由頭到尾得2019年個單咩
同埋幾時上過文春
柏木呢?柒頭!一齊浸溫泉呀,吠咗未呀
老咪同南總俾人影到嗰張相又點計呀傻閪?南總喎!你有冇出嚟吠呀?
横結呢?餵埋奶咪又冇事!柒撚懵懵咁
變態你就變態啦!處女情意結。你迷2D偶像好啦!咪飯任何真人偶像害人呀
佢地中文春個陣個個撐佢咩?
老咪橫結無休養無罰咩?
柏木都係之後嘅總選流失左好多票啦,到今時今日咪繼續俾人講手越啦
奈奈個問題係中左文春唔緊要,一係就大大方方認左佢,一係就堅決唔認話文春作故仔,係要係到扮無辜,又話自己唔會呃粉絲?結果呢?
我又唔係好明何為變態,又無話佢要純到麻友咁
你要支持奈奈無人反你,但唔好講到啲粉絲逼奈奈走
我都唔記得係唔係文春爆,都係講緊19年個單嘢

呢個再講落去都唔會有共識,不如大家留意下今晚唱咩歌好過啦
其實我諗冷處理件事都未咁大鑊

係佢扮完無辜 之後隻肥向又衝出嚟柒加多腳
喺度迫營運表態咪自掘墳墓囉
坐返低啦世蛇
Btw 我覺得問人吠咗未果個似吠緊多啲
一直都無企起身
想睇波多啲,目測唔差得過美狗好多
冇上過文春 如果面皮厚就留到
總監督個名臭撚晒
整到營運公開話冇戀愛禁止
係咪要靠完美嘅奈那支撐大局嘞
油雞咪細夏海米澤指皇已成comdom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞