AKB48本家討論區 #107 岡田奈々畢業快樂 1/4感謝無限演唱會 2/4畢業公演

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
咁快一個回力鏢打返自己

駁唔到又要搵野罵下攞返昨沙
你家陣好似仲衰過食屎狗
鄧你老母慘呀大佬
但你你真係食屎狗喎
人話你都唔撚識聽
淨係覺得豬蛇無洗過錢落akb到仲好意思講咁多野
你自己先係最唔支持48果個

我實在無法想像仁美獅可能會輸
行天呢?
因為令令既令子攝完鏡帶動
笑什麼 你也是
洗錢當然係緊要啦,畢竟生意一盤。呢方面我認我係免費仔。平時只係多click 幾次官方YouTube片,share吓隊員嘅post喺唔同地方咁啦。一定冇各位C兄咁豪爽。
不過咁係咪唔係班主或者冇俾錢睇波就唔批評得球員球迷先?仲有,咁係咪俾咗錢就可以叫人奶鞋底?咁似啲香港人最憎嘅大陸遊客啲言行嘅?

原本我都以為自己冇乜貢獻,但睇完咁多其他post, 我忽然覺得自己最大嘅貢獻就係唔會打落水狗同埋會appreciate隊員曾經嘅付出。

題外話,冇記錯嘅話,起初笑尻還野嘅唔係我,最少有一個老屎忽都有笑埋一份。但係點撚知喺論壇講嘢都有個無形小圈子先得㗎,又話我影衰48飯俾人對48飯圈有壞印象,等我以為班老屎忽有幾愛護班MB, 之後睇落去真係笑撚死我。跟住因為我鍾意原神7年代竟然俾班老屎忽話我老屎忽。咁有娛樂性俾人串吓都抵啦
好, 拗到悶,收嗲先

另一個完美嘅奈奈

原來尋晚咁多花生食
係,但係派左我坐12列最側
禾珠宜家有咩做
無洗過錢,你幾appreciate都無撚用
個mb唔會因為你而有咩得著
課個金睇下有以mobile mail再討論啦
幾百yen月費都唔肯比
睇Twitter唔見有咩工作
其實有啲咩好嘈,又係兩班人唔同觀點無限Loop,個話題實唔會完
唔係針對岡田奈奈
自岡田奈奈卒宣果下就完結左啦
我係針對果件食屎狗
件食屎狗無資格批評人地
口不對心既狗辦
冇上cdtv
你老屈老作講大話口不對心跌到落尿氹都要攞返一粒沙叫做批評碌柒返屋企檢討下自己先啦😂
連批評兩隻字你都侮辱左呀食屎狗
叫佢留返啲錢發明時光機
反正都係鳩貼十年前既akb
冇辦法,而家不論歌,舞,節目都同以前冇得比。
反而人腳整體上比以前更好
歡迎舉反例子
懷愐冇咩問題
但下下都同舊時比就真係有啲廢老feel
邏輯同思想不能靠課金解決

何況做免費仔都可以有免費仔玩法
大把後生嘅冇錢但都幫手刷下SNS流量,甚至整下應援圖同片咁
但見到呀蛇貼出黎D twitter恐怕都係睇D偷圖賊account多
流量都帶唔到比mb真係叫佢地乞米咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞