STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 16

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
臨打前拎船走
頭上面啲角同MG 果套一樣
叫人去the Great Forge
佢唔知帝國佔領咗果到啊?
我屌你呀呢個唔撚係Luke 嚟架
細個睇過明珠台配音既clone wars
依加又要重新追過
廢特之輸
成堆曼達洛人一齊用反智轉身
殺出重圍
有冇人有bad batch season 3 個footage?
如果佢係spy其實都真就唔夾佢 s1 s2 做嘅野
不過今季就特登寫到佢好多位都好可疑咁

我今日諗咗輪 都係唔太信係打鐵婆
Moff有角可能純粹表明Maul個派系?
覺得架船個班 仲有船上同Paz有爭執嗰佬先係
因為個條佬肯定後嚟先知Bo帶邪教打海盜當野 唔會通知到Moff
記得當年Skyguy佢譯做天行仔
女權撚,女角都勁到仆晒街
成套根本係沙人傳,Mando 2.5
Huh huh huh huh huh!!!!!!
我覺得打鐵婆竟然唔去Great Forge呢個位都好可疑...

可能打鐵婆同炸雞叔deal
佢借bo姐引哂班除罩撚同光復撚去俾炸雞佬團滅
自己就繼續帶covert 名正言順做恐懼撚唔返mandalore?
硬係唔係好合理咁
打鐵婆之前都冇預過Din去搵Bo
亦冇預過Din帶埋Bo嚟邪教呢度
去打海盜都有一半係打鐵婆安排 Moff仲要唔知呢件事
我覺得打鐵婆純粹擔心"新兄弟"嘅身體情況 先提早返去
復興Mandalore交比Bo佢地咁

當然打鐵婆好多舉動都好可疑
但愈可疑又覺得唔係佢
Eu黎講我好撚鐘意佢
希望canon佢會有好下場
我都係估估下
如果打鐵婆真係spy
唯一動機就係S3E2 之後既事打破晒之前個status quo:
Din 真係浸到水redeem
mandalore 又唔係cursed
Bo姐入左會仲見到龍

當然好大機會it's a trap
等佢下集點拆
起!balabababa 起!babalababa起!
我覺得二五仔係Bo Katan 條𡃁
做大佬時咩job 都接,所以放咗炸雞佬
點解無端端討論邊個係spy,幾時講有spy?
果集個theme
果隻個title叫spies, 即係唔止一件
我覺得唔似
d besker應該係炸雞佬d𡃁留低吧
計埋男人婆呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞