STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 16

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
但佢斬親自己大脾
所以快D放棄就係the way
一開始係嘅
仲有Maul本身諗住用殺死qui gon嗰吓格擋打贏Obi-wan

但係Maul估唔到Obi-wan已經計算在內

做到同tcw咁嘅水準
Bo 做主角重好睇
同套劇係叫The Mandalorian,Din變唔係主角都唔奇
master of troll 特登用虧剛起手式引佢
Din個故事好似圓滿咗咁
grogu又救返, 又拎返mando身份, 佢又無興趣追求權力
第三季已經行行企企
第二季個伏筆就係要浸水
點知第一集浸完,第二集返歸
Din 已經無晒佢嘅task
我覺得成套solo 得佢係選角得好

而家搵唔返d舊 mandalorian set
硬係覺得mandalorian 係星戰版john wick咁
可能下集一開波Bo Katan就好似Luke係ep. 8咁一野dum左佢
劇入面嘅Mandolorians 全部都傻鳩嚟。
戰鬥策略:近戰距離用槍,跟住俾龍一淡咬死
選Camp 位置:係個充滿可以團滅佢地嘅怪獸棲息地紮營,d youngling 清零都可以俾怪獸隨手咬走
即場話支龍頭棍係Bo Katan, d 傻鳩就信十足
俾我就即場挑Mando 機拎埋把劍啦
Din Jarin 依d 三等兵打卒就ok, 打Axes 依d 級數應該55 波
果班渣橙色光劍係grey jedi?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞