被拒絕(有圖)

665 回覆
1888 Like 25 Dislike
唔好話個女仔 佢都好無辜

無辜你又放佢上黎?

只係想有人幫我諗方法追佢
我認我冇諗過後果
所以唔好再講佢啦

條女擺明撚鳩你啦,佢一定cap左圖send晒比朋友睇笑鳩你
所以先扮好人咁拒絕你咋

比人笑我冇所謂
咁的確係我自己衝出黎柒先
我諗命

無辜你又放佢上黎?

我認我冇諗過後果
所以唔好再講佢啦

所以先扮好人咁拒絕你咋

呢個真,分分鐘擺上ig stories度同朋友一齊恥笑。
比人拒絕完 仲要幫人諗埋藉口
比少少骨氣好嘛

無辜你又放佢上黎?

我認我冇諗過後果
所以唔好再講佢啦

睇番你啲舊post係咪條女讀hku?樓主就毅進仔?

唔怪得條女唔受溝

若果係真既話,肯覆whatsapp都真係好有禮貌了。😭😭😭
至少人地好女仔,冇收兵

係,講到咁直白。👍🏿👍🏿👍🏿
sosad sosad son
一睇就知樓主以為自己好撚大膽 好撚有自信
點知人地連朋友都未當你係 只係見過幾次面。
都唔知你good乜撚 又加埋個憨鳩emoji
真係柒到出煙。同ive示愛有得比
oh good🤤🤤🤤

笑死

一副準備奶西嘅相

無辜你又放佢上黎?

我認我冇諗過後果
所以唔好再講佢啦

所以先扮好人咁拒絕你咋

比人笑我冇所謂
咁的確係我自己衝出黎柒先
我諗命

至少人地好女仔,冇收兵

係,講到咁直白。👍🏿👍🏿👍🏿

應該係隻臭雞覺得樓主無價值,唔收做兵
但又想營造個好女仔形象等樓主的荀盤朋友覺得吸引
與其你地同我一樣都係撚毒而又笑尻我咁
不如諗下點解你地自己冇勇氣同人表白

其實樓主咁做無問題
好過個女仔唔知你想點
真係有feel唔會因爲咁拒絕你
條女咁坦白 好過陰陰濕濕收兵啦
樓豬唔好灰心 搵過個啦 呢個世界大把女

喂講真 你識左人地幾耐
oh good

其實樓主咁做無問題
好過個女仔唔知你想點
真係有feel唔會因爲咁拒絕你

我覺得feel可以慢慢培養出黎。佢句good根本就嚇走人 笑死我了

溝女唔洗表白嫁哥仔🤣🤣🤣
點解我睇到咁尷尬既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞