被拒絕(有圖)

665 回覆
1888 Like 25 Dislike
搵塊鏡照下自己個樣先
過2日就攬住條新仔啦
護眼

yes
死臭雞懶上品

佢只係對樓主無好感咋,根本臭雞一條,遇到mk就打開對腳比人屌,恰我地毒撚

玩鳩我地毒撚呀拿,立即放你隻臭雞上連登公審

女仔就女仔 唔好話人咩臭雞
比番d尊重

洗撚專重咩,佢遇到mk靚仔即刻比人屌啦

我相信佢唔係你地諗咁 識左佢都5-6年啦 係我眼中所見過既都冇你地講到咁

識左5-6年個對話都係咁?

識左5年先知人single

仲要條女唔講都唔知
訓啦
講到咁白 算啦

好女仔
兵都唔收
佢唔收你兵真係算係咁
唔得咪下個
起完你底先知你係假膠
慢慢推好d 🤤🤤🤤
So sad
唔係真係以為慢慢黎就得米呀??
feel係一見既幾秒產生, 好少會日久生情
除非日日有10h都對住啦
快D搵下個仲好

agger
你話學生青澀時代就會日久生情 但尤其人愈大愈少呢樣嘢
啱就一早啱 唔啱就幾耐都唔啱 會日久生情嘅都只係大家單身都想搵個伴而一齊多啲
其實去到單身但唔想拍拖住呢句都get到啦
樓主仲以為慢慢嚟會得米

唔好咁講住,慢慢黎la

睇得電視多,以為日久真係會生情。

我信有日久生情

如果係中學雞, 算吧啦, 第時諗返會好回味

去到三十都唔想再花心機時間去諗呢d 野
Oh God!!!
d 女之後就會話你唔撚比耐性架啦
加油呀樓主 真係鍾意既咪慢慢黎煲下佢先囉

唔好理樓上d 恥笑post 啦
個個溝女都柒過架啦最緊要大膽, 你做到呀

煲乜撚呀
人地都開到聲 樓主同佢識左一大段時間 人地根本都唔過電
再煲已經唔係柒開 係柒到俾人覺得狗公無尊嚴

利申:過來人

唔煲過都唔會心熄啦
樓主如果覺得真係鍾意人咪再試下囉
有時可能條女都未必知自己想點架嘛
煲多兩煲 條女一係屌鳩佢 一係發覺佢好似幾好
前者樓主咪心熄囉 後者咪跳起yeah 囉
我覺得無壞既
我都係來人我係前者
但之後個女仔xanga 話後悔
條女好清楚,收兵好過嫁人
好明顯收皮喎
d 女之後就會話你唔撚比耐性架啦
加油呀樓主 真係鍾意既咪慢慢黎煲下佢先囉

唔好理樓上d 恥笑post 啦
個個溝女都柒過架啦最緊要大膽, 你做到呀

有膽就成功既話個個都有女朋友啦

其實我覺得可以再試多陣姐
唔係話有膽就有女
但起碼好多毒L 連同女神講句野都口窒窒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞