被拒絕(有圖)

665 回覆
1888 Like 25 Dislike
溝過第2個啦 至少佢無呃你
其實我只係想有人幫下我
因為真係鐘意佢
想笑就笑啦
我冇野好講

你講呢D咁on9既說話之前開個post都仲有得救下
Good 完之後仲要整個咁猥瑣既emoji🤤
我係佢都即走啦

成隻厹流口水咁款
唔講咁多, 即刻駁咀
唔想拍拖=唔想同你拍拖
係都要逼人講得咁白收你皮
慘到
老實講 網上好多教學教你溝女 做下功學先溝女啦 睇你對話處理真係唔得店
老實講 網上好多教學教你溝女 做下功學先溝女啦 睇你對話處理真係唔得店

功課

KO!
Oh good🤤🤤🤤

屌你
笑撚死
識左佢5,6年都唔知佢有冇男朋友, 證明你同佢都唔熟啦
人地單身一定要揀你架咩 笑撚死
唔想拍拖=唔想同你拍拖

明顯啦 仲要唔了解人就表示到好想追人咁
好撚柒 唔怪得連登仔無女埋身
柒氣就算唔郁都會充斥整個空間呀

agger
面就人地俾 架就自己丟
真係鍾意人就係人地角度諗 唔好再煩人害人
果句oh good仲流晒口水咁真係致命傷黎
Oh good🤤🤤🤤

夜啦龍二哥 收皮啦
話唔想拍拖住既女人都係臭閪,係死仆街,應該要浸豬籠

yes
死臭雞懶上品

佢只係對樓主無好感咋,根本臭雞一條,遇到mk就打開對腳比人屌,恰我地毒撚

玩鳩我地毒撚呀拿,立即放你隻臭雞上連登公審

女仔就女仔 唔好話人咩臭雞
比番d尊重

洗撚專重咩,佢遇到mk靚仔即刻比人屌啦

我相信佢唔係你地諗咁 識左佢都5-6年啦 係我眼中所見過既都冇你地講到咁

識得耐唔代表熟㗎,同埋佢對你落左閘無得救㗎啦,感情都係一種投資,唔對路就要果斷抽身,唔係你只會錯過其他機會
至少人地好女仔,冇收兵

係,講到咁直白。👍🏿👍🏿👍🏿

應該係隻臭雞覺得樓主無價值,唔收做兵
但又想營造個好女仔形象等樓主的荀盤朋友覺得吸引

其實你係咪覺得所有女人都係臭雞?

果條友係不教度陰山果堆黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞