被拒絕(有圖)

665 回覆
1888 Like 25 Dislike
個女仔好直接
追得過
好似我既經歷
唔想同你拍拖啊 老友 明未啊?
oh good🤤🤤🤤

笑死

oh good🤤🤤🤤

oh good🤤🤤🤤

屌好撚變態
柒頭皮
笑死 慢慢黎 有就有冇就冇嫁啦 睇樣炸MA FEEL WO
兵都冇得你做啊 咁既衰樣行埋黎比人見到我識D咁既人 真係影衰哂
到時水洗都唔清 身價降低
人地唔係唔想拍拖,係唔想同你拍拖姐
如果殘忍D 講
樓主你無講過oh Good🤤🤤🤤
同慢慢黎好D😂😂😂

呢兩句,結果係一樣..... 會唔會更灰?.....
give up
d 女之後就會話你唔撚比耐性架啦
加油呀樓主 真係鍾意既咪慢慢黎煲下佢先囉

唔好理樓上d 恥笑post 啦
個個溝女都柒過架啦最緊要大膽, 你做到呀

煲乜撚呀
人地都開到聲 樓主同佢識左一大段時間 人地根本都唔過電
再煲已經唔係柒開 係柒到俾人覺得狗公無尊嚴

利申:過來人

唔煲過都唔會心熄啦
樓主如果覺得真係鍾意人咪再試下囉
有時可能條女都未必知自己想點架嘛
煲多兩煲 條女一係屌鳩佢 一係發覺佢好似幾好
前者樓主咪心熄囉 後者咪跳起yeah 囉
我覺得無壞既
我都係來人我係前者
但之後個女仔xanga 話後悔

咪姐係當賭注囉
不過人黎講 未到死都唔心息
欣賞樓主既勇氣
d 女之後就會話你唔撚比耐性架啦
加油呀樓主 真係鍾意既咪慢慢黎煲下佢先囉

唔好理樓上d 恥笑post 啦
個個溝女都柒過架啦最緊要大膽, 你做到呀

煲乜撚呀
人地都開到聲 樓主同佢識左一大段時間 人地根本都唔過電
再煲已經唔係柒開 係柒到俾人覺得狗公無尊嚴

利申:過來人

唔煲過都唔會心熄啦
樓主如果覺得真係鍾意人咪再試下囉
有時可能條女都未必知自己想點架嘛
煲多兩煲 條女一係屌鳩佢 一係發覺佢好似幾好
前者樓主咪心熄囉 後者咪跳起yeah 囉
我覺得無壞既
我都係來人我係前者
但之後個女仔xanga 話後悔

有無壞就樓主自己諗過度過啦
個女仔都講到咁 可能有其他難聽說話唔想講出黎 驚傷樓主心
係差在我地仲未知樓主咩條件等等內情囉
不過想同樓主
自己未心死追還追 如果煩到人自己死開就得架啦
唔係自己一直感覺良好就得 點ff用誠意打動人
點都要識照顧人感受囉
oh good🤤🤤🤤
冇行鳥
與其你地同我一樣都係撚毒而又笑尻我咁
不如諗下點解你地自己冇勇氣同人表白

喂講真 你識左人地幾耐

唔係一味衝就係勁係醒
要睇timing
人地落晒閘你都照衝呢啲叫笨柒
你唔改呢個諗法以後都係撞板
第一次見人溝女會同條女講明會慢慢追佢
其實我只係想有人幫下我
因為真係鐘意佢
想笑就笑啦
我冇野好講

可以教你正確觀念,但要交學費
與其你地同我一樣都係撚毒而又笑尻我咁
不如諗下點解你地自己冇勇氣同人表白

喂講真 你識左人地幾耐

唔係一味衝就係勁係醒
要睇timing
人地落晒閘你都照衝呢啲叫笨柒
你唔改呢個諗法以後都係撞板

自己攞來柒就話人地無勇氣
唔算hea覆
重有機🤔

咁係條女有禮貌咋。
可能係你講野太ON9所以拒絕你
3000 1Q 做唔做
大佬
慢慢黎唔係用口講嫁嘛
你慢慢約人出兩次街先都得掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞