[HKGbuddies] GFRIEND討論區(81) 8月1日回歸,命運般與你相遇

1001 回覆
50 Like 5 Dislike
希望今次首歌可以係其他團cb前上到音源榜一位

Up錯圖

Wanna one

Wanna one 係再下週 同天團正撞 女朋友叫勉強避到
但淨係Samuel加Winner都夠難頂 Solo仔啲銷量應該好勁 Winner更加唔使講
食住近排RR個勢 音源應該都爆 再加埋銷量唔差......
只可以話靠晒1/8-8/3呢段時間爭取最大優勢 加油呀女朋友

samual 算把啦
不如擔心赢唔赢到叉蛋第二週好過啦
又要同週打winner
不過上次神曲&對手低潮

男團多數屈專輯首週,音源好屎
而家都過左幾星期 有咩威脅?

叉蛋音源邊屎呀

輸緊畀同公司女團 隊女團仲要早一個星期cb都仲係一位

呢度開始
其實留意人哋都嘥氣 我而家就把握時間學緊點整android Melon

即係上次 上上次 上上上次冇刷啦

但淨係Samuel加Winner都夠難頂 Solo仔啲銷量應該好勁 Winner更加唔使講
只可以話靠晒1/8-8/3呢段時間爭取最大優勢 加油呀女朋友

samual 算把啦
又要同週打winner
不過上次神曲&對手低潮

叉蛋音源邊屎呀

叉蛋而男團來講音源係算幾好,雖然都係靠fans刷
音源有頭三位都唔叫屎啦
上次fingertip好似第二第三日就跌出左頭十

叉蛋夜晚10:00後先係主力
首週550000 隻

咁第三/四週仲有冇每週550000隻
想申請一期會員但話我張信用卡過唔到數 好撚灰

我可以幫下你既
exo起碼會橫掃今個禮拜+下個禮拜
exo 首歌今次真心唔得

我可以幫下你既

國絲

都係靠fans之嘛,fanbase夠大出咩歌都刷到一位

我可以幫下你既

國絲

你地個個掛著FF 9up推po
都唔幫人脫左飯都睇唔過眼

都係靠fans之嘛,fanbase夠大出咩歌都刷到一位

Wanna one

samual 算把啦
又要同週打winner
不過上次神曲&對手低潮

叉蛋音源邊屎呀

呢度開始
其實留意人哋都嘥氣 我而家就把握時間學緊點整android Melon

鬼咩 之前有同學幫手先搞得掂ios版 而家ipad壞左呼逼住用android囉
充值搞到好煩
SM噚日一下子公佈咁多野 今日又靜返好唔慣
我要MV teaser呀!!!!!

我可以幫下你既

國絲

我幫

Wanna one

samual 算把啦
又要同週打winner
不過上次神曲&對手低潮

叉蛋音源邊屎呀

呢度開始

鬼咩 之前有同學幫手先搞得掂ios版 而家ipad壞左呼逼住用android囉
充值搞到好煩

Android要搵ios幫手充值

我可以幫下你既

國絲

唔該哂國絲
好似見到有人準備開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞