[HKGbuddies] GFRIEND討論區(81) 8月1日回歸,命運般與你相遇

1001 回覆
50 Like 5 Dislike
好想改連登名

巴打都想放曬隊員啲名落個名度?

連登一位公約 有一位我連登名改做 愛護舒寶

說好的no sexy

銀仔儒動中

說好的沒有性感DNA呢
已經loop緊劇透 淨係嗰8秒 已經開始明點解佢哋話編舞會係出道以嚟最難
咁都有劇透!?屌呀
冇晒驚喜

係囉頂
已經loop緊劇透 淨係嗰8秒 已經開始明點解佢哋話編舞會係出道以嚟最難

等中字先 忍住唔睇

說好的no sexy

銀仔儒動中

說好的沒有性感DNA呢

佢冇講錯 成件事好唔SEXY

集體露額

肥琳露額都幾q

點解妳可以咁得意架
我冇錢飛fs啊唔好引我啦

琳呢個look 惦
借財仔呢邊

已經check緊機票
快d搵人屌醒我

去啦Johnny 哥, 年青唔任性等幾時。
係咪去蕊#cn?

去嘅話就要係香港剩低呢幾個月都捱麵包捱到返英國

重有麵包你食,咁重等咩
芯還芯,記得番黎。無得狙擊強哥既話我上網少左好多樂趣
終於睇左Trailer
好正呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

有個問題想問下
小薯諗住買曬2個ver.
但想LOVE ver.係買親簽
咁我訂曬2隻普通版先定1隻whisper ver 普通好
咁多張圖 點揀邊張做wallpaper
好想改連登名

不如加埋超薄係開頭
終於睇左Trailer
好正呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

有個問題想問下

唔差在啦 買2隻普再加隻親簽
有預感今次首歌會幾好聽
mbc段劇透好正
終於睇左Trailer

有個問題想問下

唔差在啦 買2隻普再加隻親簽

親簽必買

主席
有預感今次首歌會幾好聽
mbc段劇透好正

有無link ah

B仔靚到癲~~~

個口好大

口大得罪你?
今日放左teaser 咁今晚11點仲有無圖
今日放左teaser 咁今晚11點仲有無圖

why not both
好想改連登名

女朋友囉到一位
我租hall 10表演返女朋友港場個rundown
好想改連登名

女朋友囉到一位

叫你唔好群咁多跳漢江個D人
好想改連登名

女朋友囉到一位

等入場睇唉巴表演
好想改連登名

女朋友囉到一位

你不如話去月球兜個圈啦
咁多張圖 點揀邊張做wallpaper

問得好
我用左呢張做電腦wallpaper
電話就用我銀
其實個MV 係咪講佢地 日光日白去 靈探
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞