[HKGbuddies] GFRIEND討論區(81) 8月1日回歸,命運般與你相遇

1001 回覆
50 Like 5 Dislike
好想改連登名

巴打都想放曬隊員啲名落個名度?

連登一位公約 有一位我連登名改做 愛護舒寶

女朋友囉到一位
我租hall 10表演返女朋友港場個rundown

算啦 冇人會再信你
咁多張圖 點揀邊張做wallpaper

問得好
我用左呢張做電腦wallpaper
電話就用我銀

電腦用緊呢張
手機homescreen lockscreen whatsapp都係銀仔

點解妳可以咁得意架
我冇錢飛fs啊唔好引我啦

琳呢個look 惦
借財仔呢邊

已經check緊機票
快d搵人屌醒我

去啦Johnny 哥, 年青唔任性等幾時。
係咪去蕊#cn?

去嘅話就要係香港剩低呢幾個月都捱麵包捱到返英國

重有麵包你食,咁重等咩
芯還芯,記得番黎。無得狙擊強哥既話我上網少左好多樂趣

邊到敢芯 唔怕俾琳仔打死咩
show champ條預告段音軌超似rough
其實個MV 係咪講佢地 日光日白去 靈探

個mv似女友所愛的歐洲

問得好
電話就用我銀

電腦用緊呢張
手機homescreen lockscreen whatsapp都係銀仔

咁細張
咁你電腦個到咪好低清

我覺得似navillera
好想改連登名

巴打都想放曬隊員啲名落個名度?

連登一位公約 有一位我連登名改做 愛護舒寶

女朋友囉到一位
我租hall 10表演返女朋友港場個rundown

算啦 冇人會再信你

癡撚線

似 玻璃珠 豬仔準備上高音 其他人圍佢轉圈 個PART

問得好
電話就用我銀

電腦用緊呢張

咁細張
咁你電腦個到咪好低清

用緊呢張
有預感今次首歌會幾好聽
mbc段劇透好正

有無link ah

https://youtu.be/fh_aYR0QP5Y

好聽喎
有預感今次首歌會幾好聽
mbc段劇透好正

有無link ah

好聽喎

女友出品
必屬佳品
有預感今次首歌會幾好聽
mbc段劇透好正

有無link ah

好聽喎

好似過往啲旋律炒埋一碟咁

似 玻璃珠 豬仔準備上高音 其他人圍佢轉圈 個PART

都似
一聽就知邊個出品
總之就好正

The radio transistor used in Navillera MV, also used on Love Whisper MV.
cr.Buddies_art ​​​​

完美示範咩叫節儉 SM不如撈埋環保啦

問得好
電話就用我銀

電腦用緊呢張

咁細張
咁你電腦個到咪好低清

用緊呢張

所以咪上黎問大神
成部腦都係銀仔 無咩團照

問得好
電話就用我銀

電腦用緊呢張

咁細張
咁你電腦個到咪好低清

用緊呢張

所以咪上黎問大神
成部腦都係銀仔 無咩團照

唯飯

The radio transistor used in Navillera MV, also used on Love Whisper MV.

Navillera係咪話YERIN 係鬼 靈探搵YERIN

有延續

華生

有延續

鬼Yerin

今晚會唔會到你啦

今晚會唔會到你啦

一定要係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞