【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (18) 電光火石 ARENA TOUR | 推しの子 OP

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
呢個我黎

係我入去搭嘴亂鳩咁 up 玩膠
有冇idol live既片可以睇下
屌原來卧底自膠一打

我頭先已經覺得你個名好似見過 但又搵唔返個cm

我見d 人係度屌 milet 老牛聲
我咪玩膠轉移視線囉
班撚樣識閪音樂咩

雖然 milet 班老公好似都麻麻地今次鬼滅隻 op
https://www.youtube.com/watch?v=A9ZC_917IvU

題外話一下
我推動畫入面 Ai 唱既歌 (聲優高橋李依唱)
如果 Ikura 會 cover 就正
唔係老牛聲就係平胸 永遠都係得呢兩樣
至於首op 我會話del咗milet個名都冇乜分別
如果衝住 milet 去聽的話
確係應該會失望
之前淨係聽副歌都估唔到全首係咁

有d 似之前果首 おもかげ
幾田幾乎只係伴唱 / 和音咁
終於輪到 milet 試下
おもかげ真係少有無放落playlist嘅歌
24個鐘就3百萬,會唔會快左少少
LM
官方唔畀拍片又點會有片
日本仔搵到twitter 有片會即刻report
已經超過400萬
群青最愛x2
遲買貴幾舊 我果陣1同2一齊買連運800幾
群青同love letter
群青大合唱真係好正
幾肯定呢首成績會好過祝福 祝福而家先9.7k comment
Idol一日幾已經9.6k 連Hikakin都有comment
個迴響好癲
無啦啦又出左隻はじめての 我見ig好似無講嘅
呢個好似就係直木獎果四篇小說合集既名
本身套動畫既宣傳程度同水旦都有段距離
又有1個月先行上畫吊D fans癮去聽歌
新歌係咪rap黎
曲風同之前好唔一樣
不過聽落好聽過上首新歌
1日2m!!!
4m先岩

以為祝福會係近一年小高峰
點知係同樣我最愛嘅我推op跑出
好開心
覺得係有混左d 韓國女團音樂
再加日本偶像曲風
配埋自家 signature 電音 + 鋼琴 solo 風格
兼 ikura 撚聲又撚出一個新層次
當然仲有d Ah 又有 d rap
係正既 fusion
當大家吹到 YOASOBI fade out
Ikura 單飛會跑出
ayase 出黎話你地太天真
5m了,係咁沖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞