慘輸跨性別對手! 美國前自行車冠軍女騎士要退休:不玩了

235 回覆
637 Like 8 Dislike
啱㕸,啲咩LGBTQ+-*/互相大亂打就啱架喇。

又話男人做到嘅嘢女人都做到?講吓架咋?我挑。
好撚正

女人屌佢唔公平 = 歧視誇性別人種
間接承認女人不及男人 = 掌女權一把
側面反映女子組嘅存在其實 = 歧視女性比男性弱
限制誇性別人種參賽 = LGBT vs 女權
成隻大哥哥咁
回力鏢
講到女權本身稱霸世界咁
係我一早收咗山啦
咪又係要老牛拉車咁日日上連登解釋啲好簡單嘅概念
又係亞洲人體能唔夠外國人既on9定型
勸你留意多啲唔同運動先9up
講多少少?
好大波
舉重體操黃種人係強項,計relative strength有機係最強人種
仲有羽毛球乒乓波,拹調敏捷細肌肉控制都勁過其他人種
哩d野只係支那政策下嘅產物
用舉國體制玩d冇商業價值嘅項目
用專業打人業餘先會咁
唔係黃種人強項 係人地d精英根本唔玩哩d項目
阿倫斯曼表示,她在自己選手生涯的最後一場比賽獲得第四名,冠軍是位跨性別車手,而第三名和第五名也是跨性別車手。

第二名都仲係女人丫,自己廢就賴人跨性別
唔只支那,你睇多啲就知亞洲黃種國家舉重水平係真係好勁,日韓都有好多選手係外國健身圈都有留意
啱啱東京奧運女子舉重都有個台灣金牌
喺返嗰個重量組別係真係好撚勁

同埋歐美地方一樣有精英玩,真係唔關事
整多條隊囉:
男,女,trans gen
條撚屌真係點睇都唔似女人,仲要餵個細路食蕉食到咁撚樣
其實跨性別當第三性別
自己另外開一組比賽算啦
性別係運動上既優勢根本無得講
一轉性就將人地幾十年努力粉碎哂
你個傻閪又係到打稻草人 話人仇女
果陣就會話標籤歧視啦
早知今日
圖2個BB食蕉食到高潮眼
Btw 講真佢痴線?個BB咁細可以原條蕉食
做乜餵BB食蕉餵到佢高潮眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞